Neler Yeni

Asus x570 p Sıfır 1699tl aldım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Facebook'ta paylaşmıştı bunu biri :D Sen miydin?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat
Durduk yere mediamarkete gidecez şimdi :D sınavlar geçsin de bir uğrayayım.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Karta güç geliyor rgb yanıyor görüntü varmıyor arkadaşlar.
Üzüldüm ilk r5 5600 denedim sonra r5 1600 el olmadı ikisinde iki farklı psu 4 8 16 ramle görüntü alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
merhaba
asus b450mkii anakartım var. mediamarkt da gezerken asus x570 p 1699 TL 2 yıl garantili teşhir ürünü gördüm direk aldım.
çevrenizde mediamarkt varsa ara ara girip bakın
Anakartın 2 ram slotu büyük ihtimalle çalışmıyor, büyük ihtimalle İstanbul Anadolu yakasındaki bir mediamarttan aldın 🙂

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
merhaba
asus b450mkii anakartım var. mediamarkt da gezerken asus x570 p 1699 TL 2 yıl garantili teşhir ürünü gördüm direk aldım.
çevrenizde mediamarkt varsa ara ara girip bakın
Duvara asmalik aşık oldum **
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzüldüm ilk r5 5600 denedim sonra r5 1600 el olmadı ikisinde iki farklı psu 4 8 16 ramle görüntü alamadım
Yapma F

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
Öncelikle o anakartın ryzen 1600 desteği yok, diğer konu ise ryzen 5600 içinde bios güncellemesi yapman gerekiyor. Birisinde 3000 serisi işlemci varsa dene tek slot ram tak ve büyük ihtimalle 1 ve 3 çalışacak

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Öncelikle o anakartın ryzen 1600 desteği yok, diğer konu ise ryzen 5600 içinde bios güncellemesi yapman gerekiyor. Birisinde 3000 serisi işlemci varsa dene tek slot ram tak ve büyük ihtimalle 1 ve 3 çalışacak
3 de bende yok hahahahahha nasıl yapacağız belkide çalışıyor. Ama bios falan hiç birsey gelmiyor. Birde garantisi 2 yıl var. Acaba garantiye mi yollasalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Durduk yere mediamarkete gidecez şimdi :D sınavlar geçsin de bir uğrayayım.
Ürünün tr stoğu tükendi boşuna gitmeyin

Herhangi bir 3000 serisi işlemci bulamıyorsanız da yapmanız gereken basit, 1 tane usbyi fat32 şeklinde biçimlendirin, anakartın güncel biosunu sitesinden indirin ister renamer ile ister kılavaz içerisinde biosflashback için gerekli isimle dosyayı yeniden isimlendirin. Ardından anakartın arkasındaki bios flash usb yerine takıp kapalı konumda iken 5sn kadar biosflash tuşuna basılı tutun, yeni biosu ortalama 5dk gibi sürede yazar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
3 de bende yok hahahahahha nasıl yapacağız belkide çalışıyor. Ama bios falan hiç birsey gelmiyor. Birde garantisi 2 yıl var. Acaba garantiye mi yollas
Garanti de servicepoint tarafınıza bios hatası bile olsa en 1050tl arıza ücreti çıkartıp standart olarak işlemci soketi arızalı kullanıcı diye geri gönderip garanti dışı bırakacak, şuan dolandırıcılık yapan bir servis. Nereden biliyorsun diye merak edenler için diyeyim sıfır kapalı kutu aynı üründe bunu yaptılar.
Yapma yanarız hahaha brandium aldım
Biliyorum çünkü ben almadığım için aldın 🤣 2 slotu çalışıyor onun yakından slotlara baktığımda öyleydi

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Garanti de servicepoint tarafınıza bios hatası bile olsa en 1050tl arıza ücreti çıkartıp standart olarak işlemci soketi arızalı kullanıcı diye geri gönderip garanti dışı bırakacak, şuan dolandırıcılık yapan bir servis. Nereden biliyorsun diye merak edenler için diyeyim sıfır kapalı kutu aynı üründe bunu yaptılar.

Biliyorum çünkü ben almadığım için aldın 🤣 2 slotu çalışıyor onun yakından slotlara baktığımda öyleydi
Garantisi olan ürüne mi servis ücreti çıkartıyor nasıl bir sacmalik. Hangi iki slot çalışıyordu acaba? Dün tüm slotlarda denemedim görüntü gelmedi

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Hocam bios güncellemesi yaptınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular