Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
asus in search of incredibleasus in search of bilmem ne neydi la o xD
asus in search of incredibleasus in search of bilmem ne neydi la o xD
umarım yapar asus. bi de fiyat kırsalar.Zaten asus rog tasarim eskildi. Asus farkinda ve yeni cözümler sergilicek.
rtx 3000 cok watt yakiyor ve thermal sicaklik disari temas etmeli. O yüzden asus güzel birseyler sunucak.
Anca Nvidia ya sunsun tabi parayı alsam bende sunarımZaten asus rog tasarim eskildi. Asus farkinda ve yeni cözümler sergilicek.
rtx 3000 cok watt yakiyor ve thermal sicaklik disari temas etmeli. O yüzden asus güzel birseyler sunucak.
Ben verecem nvidia kartaAnca Nvidia ya sunsun tabi parayı alsam bende sunarım
Adamlar isim yapmış "emesay geyming iks" diyince özellikle ülkemizde bir elit isim oluyor.nedense aklım ermiyor neden MSI Asus ürünleri pahalı galax zotac palit inno3d neden ucuza satıyor aklım ermiyor nvidia partnerimi ne. bunlara özel
Depo masrafları. MSİ ve ASUS Fazladan üretiyor. GALAX satışlara göre üretiyor. depo derdi kalmıyor.nedense aklım ermiyor neden MSI Asus ürünleri pahalı galax zotac palit inno3d neden ucuza satıyor aklım ermiyor nvidia partnerimi ne. bunlara özel
ejderhayı yok etti galax (!)...Adamlar isim yapmış "emesay geyming iks" diyince özellikle ülkemizde bir elit isim oluyor.
Gözleri kapat ve yavaşça uykuya dal...bi de fiyat kırsalar.
Yav şaka yapıyorum anlamadın mı hala kızgın atıp duruyor.fanb'um evet. varmı ulan. elimdekide asus ssd samsung x509.
eyvallah. unuttum kafamı döndürüpte laptobun kutusuna bakmadım orda yazıyordu xDasus in search of incredible
asusun ürünleri pahalı beaGözleri kapat ve yavaşça uykuya dal...
Rüyanda bile göremedin değil mi ?
Sorun degil reiseyvallah. unuttum kafamı döndürüpte laptobun kutusuna bakmadım orda yazıyordu xD
Nvidia sağlam zaten. Sadece markalarla gizli gizli iş birliği yapıp AMD yi çökertmeye çalışması hoşuma gitmiyor.Ben verecem nvidia karta