Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
gördüm asus roq stirx rx 9700XT çıkmıştı.Gözleri kapat ve yavaşça uykuya dal...
Rüyanda bile göremedin değil mi ?
gördüm asus roq stirx rx 9700XT çıkmıştı.Gözleri kapat ve yavaşça uykuya dal...
Rüyanda bile göremedin değil mi ?
he laNvidia sağlam zaten. Sadece markalarla gizli gizli iş birliği yapıp AMD yi çökertmeye çalışması hoşuma gitmiyor.
Intel de yaptı aynısını. Ama daha g*tü yemiyor tekel davalarından sonra. Nvidia hala yapıyor. Yoksa ASUS ROG mühendisleri bu işte bocalayacak kişiler değil.he la
aynen öyle. tekel dava olmasaydı belki şuan intel nvidia görürdük Nvidia yapsın bea.Intel de yaptı aynısını. Ama daha g*tü yemiyor tekel davalarından sonra. Nvidia hala yapıyor. Yoksa ASUS ROG mühendisleri bu işte bocalayacak kişiler değil.
İntel hala yapıyor.Intel de yaptı aynısını. Ama daha g*tü yemiyor tekel davalarından sonra. Nvidia hala yapıyor. Yoksa ASUS ROG mühendisleri bu işte bocalayacak kişiler değil.
Nvidia: money money money AND MORE MONEYYYY(!)aynen öyle. tekel dava olmasaydı belki şuan intel nvidia görürdük Nvidia yapsın bea.
Ancak artık başaramıyor. Nvidia başarıyor.İntel hala yapıyor.
Asus laptoplar gene tuf serisi de dahil zephyrus bile dahil
Parayı versinler MoruQ MSI yde bile öyle olurNvidia: money money money AND MORE MONEYYYY(!)
ASUS: It's not enough
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ancak artık başaramıyor. Nvidia başarıyor.
Gayette başarıyor.Nvidia: money money money AND MORE MONEYYYY(!)
ASUS: It's not enough
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ancak artık başaramıyor. Nvidia başarıyor.
Masaüstü modeller?Gayette başarıyor.
Isınma konusundan bahsettim ben. Havalandırma delikleri kapalı AMD Ryzen laptopta İntelde açık.Masaüstü modeller?
Intel 2060 Max-Q ile diğer 2060 modeli vardı gücsüz olan AMD güçlü olan 2060 Intel laptopdaydı. Borde bakın kaç FPS fark atıyoruz diye post atmıslardı. Inteli de bu yüzden sevmem ama işlemcileri iyi
some money powers*!)Isınma konusundan bahsettim ben. Havalandırma delikleri kapalı AMD Ryzen laptopta İntelde açık.
Aynı model.
MSI Ejderhası yeter MoruQ (!).....some money powers*!)
Ejderiya hrrraaahhhr(!)MSI Ejderhası yeter MoruQ (!).....