Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,044
Gençler Asus Rog Strix b760 A Gaming WiFi anakart almıştım hediye mouse geldi ne kadara satılır bu çevre birimlerinde biraz cahilim![]()
hocam emin misiniz hediye geldiğine? baya pahalı bi mouse yanlışlıkla atmış olabilirler arayın sorun derimGençler Asus Rog Strix b760 A Gaming WiFi anakart almıştım hediye mouse geldi ne kadara satılır bu çevre birimlerinde biraz cahilim![]()
benim üstte attığım değil mi bu? şu an 969 ama dün 880 mişsıfırı 1000 TL
Yok kampanya vardı seçili ürünlerin yanında hediye veriliyordu herkesehocam emin misiniz hediye geldiğine? baya pahalı bi mouse yanlışlıkla atmış olabilirler arayın sorun derim
gayet iyi letgo veya sahibindene kutusu açılmamış ve faturası varsa faturalı yazarak orjinal fiyatının 100 200 altına satabilirsinizYok kampanya vardı seçili ürünlerin yanında hediye veriliyordu herkese
İyi o zaman Ayn fatura var çıktı içinden sıfır kutulu zatengayet iyi letgo veya sahibindene kutusu açılmamış ve faturası varsa faturalı yazarak orjinal fiyatının 100 200 altına satabilirsiniz
Baya güzel hediyeymis hocam 650/700tl gibi satılabilirYok kampanya vardı seçili ürünlerin yanında hediye veriliyordu herkese
aynen hocam faturalı sıfır diye 600-700 civarı satabilirsiniz hatta bi arkadaşın mouse konusu vardı onu önereyim bakalımİyi o zaman Ayn fatura var çıktı içinden sıfır kutulu zaten![]()