Neler Yeni

ASUS'un iki monitörü arasındaki fark nedir?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1 ms ile 5 ms arasındaki fark gözle görülür mesela benq zowie 240hz monitörü asusun 280hz monitöründen daha hızlı ikisi 1ms gtg olmasına ramen panel tipinden dolayı bile hız aşırı belli oluyor
Valla ben inanmıyorum. Hadi belli oluyor diyelim de aşırı da belli olmaz be.

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Bende üstteki monitörü kullanıyorum,sadece fps oyuncusu olarak kesinlikle 165 hz derim hocam

war20anty

80+ Bronze
düşük hz de ms çok önemli değil ama 240hz 5ms monitör olsa kullansanız yavaşlığını anlarsınız
Bu ms olayını sadece monitör olarak düşünmeyin. İşin içinde E-sporcu iseniz ping, farenizin gecikme süresi, monitörün gecikme süresi, klavyenin gecikme süresi, monitörün hz olayı vb. Daha çoğaltılabilir. E-sporcular bunların hepsini fark ettiğin için değil hz hariç hepsini en düşük yapmaya çalışıyorlar ki en iyi verimi alsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
Bu ms olayını sadece monitör olarak düşünmeyin. İşin içinde E-sporcu iseniz ping, farenizin gecikme süresi, monitörün gecikme süresi, klavyenin gecikme süresi, monitörün hz olayı vb. Daha çoğaltılabilir. E-sporcular bunların hepsini fark ettiğin için değil hz hariç hepsini en düşük yapmaya çalışıyorlar ki en iyi verimi alsın.
dostum orası öyle ama o bahsettiğin e sporcular işin en üst seviyesi ben sadece valorantta takımımla turnuvalara katılıyorum onun için en az 144hz bir monitöre ihtiyaç duydum sen bide e sporcuysan curved monitör isteyen ilk insansın demişsin ama asusun attığım monitörlerindeki kavis değeri gerçek tam kıvamında ne çok kavisli ne çok az cs ve valorant oynadığım içinde araştırmalarıma göre bir sıkıntı yaratmıyor hatta daha rahat oluyormuş abdullah abide incelemişti 144hz olan modelini

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
vg24vq pivotlu
vg24vqe pivotsuz

war20anty

80+ Bronze
dostum orası öyle ama o bahsettiğin e sporcular işin en üst seviyesi ben sadece valorantta takımımla turnuvalara katılıyorum onun için en az 144hz bir monitöre ihtiyaç duydum sen bide e sporcuysan curved monitör isteyen ilk insansın demişsin ama asusun attığım monitörlerindeki kavis değeri gerçek tam kıvamında ne çok kavisli ne çok az cs ve valorant oynadığım içinde araştırmalarıma göre bir sıkıntı yaratmıyor hatta daha rahat oluyormuş abdullah abide incelemişti 144hz olan modelini
Öyleyse iyi hocam. Ben genelde düz gördüğüm için kavisli deyince şaşırmadım değil :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
vg24vq pivotlu
vg24vqe pivotsuz
pivot onemli degil benim için ama monitörü sağa sola veya aşağı yukarı hareket ettirebiliyor muyuz 165hz modelde , yani boynundan yukarı 20 cm aşağı 5 cm falan

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
pivot onemli degil benim için ama monitörü sağa sola veya aşağı yukarı hareket ettirebiliyor muyuz 165hz modelde , yani boynundan yukarı 20 cm aşağı 5 cm falan
hayır 165hz lik modelde sabit boyun ve sabit ayak var

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
sabit boyun ve ayak işime yaramaz ye ben 144hz lik modeli alıcam o zaman bu kadar para verip 165hz de sabit boy görmek istemiyorum

Top Bottom