https://www.hepsiburada.com/benq-zo...n-monitoru-p-HBV000013TI31?magaza=Hepsiburada bunu al geç e sporcu değil misin
Valla ben inanmıyorum. Hadi belli oluyor diyelim de aşırı da belli olmaz be.1 ms ile 5 ms arasındaki fark gözle görülür mesela benq zowie 240hz monitörü asusun 280hz monitöründen daha hızlı ikisi 1ms gtg olmasına ramen panel tipinden dolayı bile hız aşırı belli oluyor
Bütçe 1800 hocam.https://www.hepsiburada.com/benq-zo...n-monitoru-p-HBV000013TI31?magaza=Hepsiburada bunu al geç e sporcu değil misin
düşük hz de ms çok önemli değil ama 240hz 5ms monitör olsa kullansanız yavaşlığını anlarsınızValla ben inanmıyorum. Hadi belli oluyor diyelim de aşırı da belli olmaz be.
Bu ms olayını sadece monitör olarak düşünmeyin. İşin içinde E-sporcu iseniz ping, farenizin gecikme süresi, monitörün gecikme süresi, klavyenin gecikme süresi, monitörün hz olayı vb. Daha çoğaltılabilir. E-sporcular bunların hepsini fark ettiğin için değil hz hariç hepsini en düşük yapmaya çalışıyorlar ki en iyi verimi alsın.düşük hz de ms çok önemli değil ama 240hz 5ms monitör olsa kullansanız yavaşlığını anlarsınız
dostum orası öyle ama o bahsettiğin e sporcular işin en üst seviyesi ben sadece valorantta takımımla turnuvalara katılıyorum onun için en az 144hz bir monitöre ihtiyaç duydum sen bide e sporcuysan curved monitör isteyen ilk insansın demişsin ama asusun attığım monitörlerindeki kavis değeri gerçek tam kıvamında ne çok kavisli ne çok az cs ve valorant oynadığım içinde araştırmalarıma göre bir sıkıntı yaratmıyor hatta daha rahat oluyormuş abdullah abide incelemişti 144hz olan modeliniBu ms olayını sadece monitör olarak düşünmeyin. İşin içinde E-sporcu iseniz ping, farenizin gecikme süresi, monitörün gecikme süresi, klavyenin gecikme süresi, monitörün hz olayı vb. Daha çoğaltılabilir. E-sporcular bunların hepsini fark ettiğin için değil hz hariç hepsini en düşük yapmaya çalışıyorlar ki en iyi verimi alsın.
Öyleyse iyi hocam. Ben genelde düz gördüğüm için kavisli deyince şaşırmadım değil .dostum orası öyle ama o bahsettiğin e sporcular işin en üst seviyesi ben sadece valorantta takımımla turnuvalara katılıyorum onun için en az 144hz bir monitöre ihtiyaç duydum sen bide e sporcuysan curved monitör isteyen ilk insansın demişsin ama asusun attığım monitörlerindeki kavis değeri gerçek tam kıvamında ne çok kavisli ne çok az cs ve valorant oynadığım içinde araştırmalarıma göre bir sıkıntı yaratmıyor hatta daha rahat oluyormuş abdullah abide incelemişti 144hz olan modelini
pivot onemli degil benim için ama monitörü sağa sola veya aşağı yukarı hareket ettirebiliyor muyuz 165hz modelde , yani boynundan yukarı 20 cm aşağı 5 cm falanvg24vq pivotlu
vg24vqe pivotsuz
hayır 165hz lik modelde sabit boyun ve sabit ayak varpivot onemli degil benim için ama monitörü sağa sola veya aşağı yukarı hareket ettirebiliyor muyuz 165hz modelde , yani boynundan yukarı 20 cm aşağı 5 cm falan