Neler Yeni

Öneri Atacshark x3 VS Aj139 pro VS Vxe r1

Gazi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gazi
Bütçe
1000
Sizce hangisi pek karar veremedim

@MuratTheFounderOfGariban hocam yardım eder misiniz :peepokalp:

Son düzenleme:

yigido7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit
Bende aynı durumdayım karar veremiyorum
Darmoshark M3 Bunu alıcam gibi içinden dongle da çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
kalin bacak
Diğer modeller hakkında bilgim yok ama X3 bende de var, 1 ay önce aldım oyunlarda veya masaüstünde aniden takılıyor, dongle'ı çıkarıp takmam gerekiyor düzelmesi için. İade edip farklı bir modele yöneleceğim, uygulaması da doğru düzgün çalışmıyor. Forumda çok önerilen bir model, ben de zamanında önerdim ama bence uzak dur.

Gazi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer modeller hakkında bilgim yok ama X3 bende de var, 1 ay önce aldım oyunlarda veya masaüstünde aniden takılıyor, dongle'ı çıkarıp takmam gerekiyor düzelmesi için. İade edip farklı bir modele yöneleceğim, uygulaması da doğru düzgün çalışmıyor. Forumda çok önerilen bir model, ben de zamanında önerdim ama bence uzak dur.
Saolun hocam peki şu an hangi modeli düşünüyorsunuz ?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Attack Shark düşünürken Capslock basınca farenin çalışmadığı ile ilgili bazı yorumlar gördüm. Ajazz AJ139 Pro aldım aktif olarak kullanıyorum. Şarj sorunum vardı satıcı ile görüştüm. Dediklerine göre 2 parti üretilmiş 1. partide IC çipi sorunlu olduğu için şarj olmama gibi bir sorun varmış. Benim fare şarj oluyor şu an bir sorunum yok güzel de fare başta şarj olmuyordu paranın %60'ını iade ettiler. Yurtiçi olsun garantisi olsun dersen R1 de alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom