Neler Yeni

!Ateistler Toplanın!

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dostum bunun sağlıklı bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum, onlar "yalan olmadığını" düşünüyor. Bu bana saygısızlık olmuyor mu senin bakış açına göre?
Konu sahibi soru sorun demis sen burda kavga çıkartmaya çalışıyorsun ironik.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ohh yiyin birbirinizi ben zemzem suyu içem

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Soracak sorum olmadığını belirttim, fikrimi beyan ettim sadece
Fikir beyan etmek de kavga çıkarmak olmuş :)
Sana fikrini beyan et diyen olmadı sorun yoksa yazmazsın konuya olur biter.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
Allah varsa neden hastalıklar var. İnsanların rahat rahat yaşaması gerekiyordu değil mi? 🤦‍♂️
Hepsi bir imtihan kimini hastalıkla kimini açlıkla kimini başka şekilde sınıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
"İmtihan" dünyasındayız, bu dünyada zorluk çekenler ahirette üst makamlara erişecekler.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Allah varsa neden hastalıklar var. İnsanların rahat rahat yaşaması gerekiyordu değil mi? 🤦‍♂️
Hepsi bir imtihan kimini hastalıkla kimini açlıkla kimini başka şekilde sınıyor.
Evet, ateistler diyorki bazıları fakir bazıları zengin Allah yok diyorlar. Allah fakiri fakirlikle sınıyor, zengini zenginlikle sınıyor. Fakir olan yiyecek ekmek zor buluyor perişan oluyor ve iman ediyormu buna bakıyor, zengini ise zengin olunca beni inkar edecekmi nereye para harcayacak şeklinde imtihan ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

Ben Tanrıya inanırım çünkü eğer yoksa ona inanmakla hiçbirşey kaybetmem, ama eğer varsa inanmamakla çok şey kaybederim.​

- Titus Lucretius Carus
saçma knk :D

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Evet, ateistler diyorki bazıları fakir bazıları zengin Allah yok diyorlar. Allah fakiri fakirlikle sınıyor, zengini zenginlikle sınıyor. Fakir olan yiyecek ekmek zor buluyor perişan oluyor ve iman ediyormu buna bakıyor, zengini ise zengin olunca beni inkar edecekmi nereye para harcayacak şeklinde imtihan ediyor.
Bu forumda sonuna ''(!)'' koymadan ironi yapılmıyor :rolleyes:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,295