Neler Yeni

aternos,hamachi vs dışında minecraft server kurulabilir mi?

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Biryerden mc premium aldım bana "Aternos, Hamachi veya bunun gibi sunucu platformlarını kullanmayın" dediler hesap gidebiliyor yoksa.arakdaşta premium yok sunucu kuramaz mıyız bu tarz platformlar dışında ücretsiz olarak?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Biryerden mc premium aldım bana "Aternos, Hamachi veya bunun gibi sunucu platformlarını kullanmayın" dediler hesap gidebiliyor yoksa.arakdaşta premium yok sunucu kuramaz mıyız bu tarz platformlar dışında ücretsiz olarak?
aternos ta premiumsuz kurabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bu platformlar dışında geriye ne kalıyoki hepsi aynı sonuçta.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ama önerim:
Batihost, Keyubu, nitrado gibi yerlerden kaliteli makineler alın.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hamachi'den hesap mı gidiyor? Ahahah güldürmeyin öyle bir durum yok kullanabilirsiniz. Aternos'da hesap gitme gibi bir durum yok onuda tercih edebilirsiniz.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
arkadaşınla girip sunucu kurup 2 3 kişi oynayacaksan aternos gayet iyi. hesap gitmesi durumu söz konusu değil hiçbir bilgi girmiyorsun çünkü. bizzat kendim kullanıyorum aternos kullanabilirsiniz

Top Bottom