Aternos ile server açamıyorum

Reaksiyon skoru
718
Arkadaşlar mobil ve pc le oynamak için server açmak istiyorum 1.20.1 sürümünde oynacağız ancak aternosta geyser eklentisinin sadece son sürüm leri var eski sürümleri yok son sürümüde kaldırmıyor arkadaşımın pc si 1.20.1 için nereden geyser bulabilirim

geyser ne oluyor. ne için oynayacaksınız.

Arkadaşlar mobil ve pc le oynamak için server açmak istiyorum 1.20.1 sürümünde oynacağız ancak aternosta geyser eklentisinin sadece son sürüm leri var eski sürümleri yok son sürümüde kaldırmıyor arkadaşımın pc si 1.20.1 için nereden geyser bulabilirim
bence athernos kullanılmaz çok ping var sunucu kiralayın aylık

geyser ne oluyor. ne için oynayacaksınız.
Geyser mobil ile pc yi ayni serverde oynatan eklenti daha önce 1.20.1 de oynadık fakat şimdi yeni sürümler gelince geyser de son sürüm eklentileri gelmiş eskileri yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence athernos kullanılmaz çok ping var sunucu kiralayın aylık
Hocam çok pahalı ya

Telefondan oynayacak olan pojav launcher indirebilir. Sürümü belirleyip aynı sürümde giriş yapabilirsiniz.

Geyser mobil ile pc yi ayni serverde oynatan eklenti daha önce 1.20.1 de oynadık fakat şimdi yeni sürümler gelince geyser de son sürüm eklentileri gelmiş eskileri yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok pahalı ya
aylık max 150tl yani bence oynayacaksanız böyle bir şey yapmak daha mantıklı ancak mobil cihaz sunucuya bağlanabilirmi bilmiyorum

arkadaş arasıysa para vermeye gerek yok. Aternos yeterli. Hep oynmarım lag yaşamam. Çok sorunsa son çare hamachi olabilir. Pojav dediğim ise telefondan pc sürüm minecraft oynamanı sağlar.
hocam sorunu çözdüm eski serverde şuan oynayacağımız geyser sürümü kalmış yeni dünya ekleyip onu kullanacağız

Geri