Neler Yeni

Atıl Samancıoğlu’nun kursları işe yarar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
Atıl Samancıoğlu’nun “etik hacker olma kursu”’nu satın aldım. Kursu bitirip yabancı kaynaklardan da devam etmeyi düşünüyorum. Yalnız Atıl Bey’in kursu iyi bir temel için yeterli mi? Siver Güvenlik üzerine kariyer planlayan biri için iyi bir başlangıç ve temel olur mu?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kimse güvenliğini kurs izlemiş birine emanet etmez. Almışsın, boşa gitmesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
Cevabınıza katılmıyorum. tabii ki kimse güvenliğini kursu izlemiş birine emanet etmez ama hiçbir bilgi değersiz değildir. Eğer arkadaşımız sadece bu kurs ile büyük işler başarmayı düşünüyorsa yanılıyor. Fakat yeni başlayan biri için kurs alıp birkaç terim öğrenmek ve olayların gidişatını görmek ileriyi planlamasına büyük ölçüde yardımcı olur. Hiçbir bilgi boşuna değildir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Atıl Samancıoğlu’nun “etik hacker olma kursu”’nu satın aldım. Kursu bitirip yabancı kaynaklardan da devam etmeyi düşünüyorum. Yalnız Atıl Bey’in kursu iyi bir temel için yeterli mi? Siver Güvenlik üzerine kariyer planlayan biri için iyi bir başlangıç ve temel olur mu?
temeli değil ama onu oluşturman için malzemeleri verecek bu kurs sana.
Ama önemli olan sensin gene.
Temeli sen kazanacaksın kurs sadece yardımcı .
Aklında bir program planı kur ve yaparken bilmediğini yazarak öğren yaza yaza öğrenilir bence

fruko.gzz

80+ Silver
Hayatımda duyduğum en mantıksız cümlelerden biri. Her bilgi değerlidir bu işler böyle başlıyor ama gerçek şu ki sadece bu kursla her şeyi öğreneceğini zannediyorsa yanılıyor bu iş dehliz gibi o yüzden sürekli kendini geliştirmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda duyduğum en mantıksız cümlelerden biri. Her bilgi değerlidir bu işler böyle başlıyor ama gerçek şu ki sadece bu kursla her şeyi öğreneceğini zannediyorsa yanılıyor bu iş dehliz gibi o yüzden sürekli kendini geliştirmeli.
Hocam tabi ki bu kursun temel atmak icin oldugunu biliyorum. Asil sorum temeli saglam atmami saglar mi? Olmaliydi sanirim.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Hocam tabi ki bu kursun temel atmak icin oldugunu biliyorum. Asil sorum temeli saglam atmami saglar mi? Olmaliydi sanirim.
tabii ki sağlar hocam gerçekten bi güvenlik hackeri olacaksan ve istekliysen tabii ki sana sağlam bir temel hazırlar 👌

donanimci98

80+ Bronze
Gökten zembille mi inecek de kafana girecek bilgi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atıl'ın kurslarını beğenmiyorum. Basit basit şeylerden kurs oluşturup her alanda kurs satıyor. İçeriklerinden memnun kalmamıştım. Başka kurslara bakmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,539
Üyeler
163,675
Son üye
Mr.Wick00
Top Bottom