performance settings bölümüne gel ve sol alttaki basic mode u diğeriyle değiştir farkı görürsünYaklasık 3 gündür kullanıyorum ama cs2 oynarken takılmalar oluyo siyah 80x50 bandında mouse pad kullanıyorum bana güzel bir mouse ayarı verebilicek varmı ?
Kral dediğini uyguladım bide 2. resimde parametre ayarları var forumda okudum birisi böyle yap yazmıs bunlar klasınmı değiştireyimmiperformance settings bölümüne gel ve sol alttaki basic mode u diğeriyle değiştir farkı görürsün
ben böyle kullanıyorumKral dediğini uyguladım bide 2. resimde parametre ayarları var forumda okudum birisi böyle yap yazmıs bunlar klasınmı değiştireyimmi
aynısı yaptım sadece keybord delay sende 0 bende 0 a çektimben böyle kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
istiyorsan buna bak yardımcı olacaktır
çift tıklama gibi sorun çıkar diye söylüyor ama daha hızlı oluyoraynısı yaptım sadece keybord delay sende 0 bende 0 a çektim
Çok düşük gecikme süresi, tuş performansında istikrarsızlığa neden olabilir. Gecikme süresini 4 ms veya daha yüksek bir değere ayarlamanız önerilir. Ayarlara devam edilsin mi?
bunu sordu yinede seçtim acaba neden boyle bir şey var ?
tamam kral çok teşekkür ederimçift tıklama gibi sorun çıkar diye söylüyor ama daha hızlı oluyor
rica ederim konuya çözüldü atarsan sevinirimtamam kral çok teşekkür ederim
Motion Synchronization ayarını kapatınKral dediğini uyguladım bide 2. resimde parametre ayarları var forumda okudum birisi böyle yap yazmıs bunlar klasınmı değiştireyimmi
nerden ve nasıl kapatılıyo onuda yazarmısınMotion Synchronization ayarını kapatın