CS2 için Control Mousepad Tavsiyesi

poolstar

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle kullandığım mouse ATK Dragonfly A9 Plus 400 DPI 1.9 Sensivity'de CS2 oynuyorum. Daha önce INCA IMP-020 mouse Pad'i kullanıyordum 1 yıla yakın. Ama artık takılmalar oluyordu mouse kaymıyordu, 1 hafta önce Speed mouse pad deneyimim oldu berbattı, Modeli Wraith Spirit of Aim mouse pad Speed/White. Ben hayatımda böyle hızlı mouse pad görmedim, Aim almakta aşırı zorlanıyordum Ani Flickler'de berbattı
Aklımda SteelSeries QCK var sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum, Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle kullandığım mouse ATK Dragonfly A9 Plus 400 DPI 1.9 Sensivity'de CS2 oynuyorum. Daha önce INCA IMP-020 mouse Pad'i kullanıyordum 1 yıla yakın. Ama artık takılmalar oluyordu mouse kaymıyordu, 1 hafta önce Speed mouse pad deneyimim oldu berbattı, Modeli Wraith Spirit of Aim mouse pad Speed/White. Ben hayatımda böyle hızlı mouse pad görmedim, Aim almakta aşırı zorlanıyordum Ani Flickler'de berbattı
Aklımda SteelSeries QCK var sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum, Şimdiden teşekkürler.
https://wraithesports.com/products/...V5tM50AFP-COrjUR5mVeQD&variant=47478476308673 hybrid işinizi görebilir hocam

https://amzn.eu/d/3JmX4Og şuan indirimde çok memnunum

Speed mi hybrid mi yazmıyor sanırım
Hybrid
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Speed mi hybrid mi yazmıyor sanırım
1000007289.webp

Detay kısmında yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vietnam kauçuğu mu neyden yapılmış acayip kokuyor ama 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri