Atk a9 ultra vs Darmoshark m3 pro max

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar Atk A9 pro max/ultra ya da darmoshark m3 pro max, hangisini önerirsiniz? Fiyat farkı, kalite vb.
Elim 19-19,5 cm

Arkadaşlar Atk A9 pro max/ultra ya da darmoshark m3 pro max, hangisini önerirsiniz? Fiyat farkı, kalite vb.
Elim 19-19,5 cm

A9 Ultra çok daha iyi hocam

Blazing Sky x1 için ne diyorsun peki hocam A9 la kıyaslarsak
Zaten hepsi Atk markasının ürünleri kiminin shapei iyi kiminin buz kaplaması var kiminin bataryası iyi diyebilirim. Siz size hangisi uyuyorsa onu almanızı tavsiye ederim, Eğer Atk A9 Ultra için bütçeniz varsa almanızı tavsiye ederim. Satın alırken ödeme kısmında Conlife kodu indirim veriyor mutlaka kullanın.

Zaten hepsi Atk markasının ürünleri kiminin shapei iyi kiminin buz kaplaması var kiminin bataryası iyi diyebilirim. Siz size hangisi uyuyorsa onu almanızı tavsiye ederim, Eğer Atk A9 Ultra için bütçeniz varsa almanızı tavsiye ederim. Satın alırken ödeme kısmında Conlife kodu indirim veriyor mutlaka kullanın.
Teşekkür ederim. Sanırım stok kalmamış stok bekleyeceğiz artık. X1 düşünüyordum ancak kopma sorunu oluyor vs. yazmışlar. A9'da da var mıdır böyle bir sorun acaba diye tereddüt ettim.

Teşekkür ederim. Sanırım stok kalmamış stok bekleyeceğiz artık. X1 düşünüyordum ancak kopma sorunu oluyor vs. yazmışlar. A9'da da var mıdır böyle bir sorun acaba diye tereddüt ettim.
Bende X1 var ben kopma sorununu daha hiç yaşamadım

Bende X1 var ben kopma sorununu daha hiç yaşamadım
Rahatlık durumu nasıl hocam elinizin boyutu kaçtır mesela ona göre referans alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A9 ya da X1 ikisinden birini almayı düşünüyorum

Rahatlık durumu nasıl hocam elinizin boyutu kaçtır mesela ona göre referans alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A9 ya da X1 ikisinden birini almayı düşünüyorum
Hocam elim 19-20 cm, Shape konusunda başarılı buldum çünkü Razer V3 pro klonu diyebilirim yani tutuş ve rahatlık durumunda beni tatmin etti diyebilirim. Performans olarakta zaten ben E-sporcu değilim bir zamandan sonra hepsi aynı geldiği o konuda sıkıntı çekmedim hocam yani mouseu önerebilirim. Parolpara ve Conlife kod ile 500 lira ucuza geliyor bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri