A9 ultra hocam. Sorun sizden kaynaklı olmadığı sürece yardımcı oluyorlar. Eğer alırsanız jelatini açmadan önce videoya alın. Test falan edin videodayken sorun olmaz. En azından elinizde kanıt olur.Arkadaşlar bu iki mouseden hangisini önerirsiniz? Aslında a9 ultra istiyorum ama wrait iade vb konularda sıkıntı çıkarıyormuş sanırım mouse sorunlu gelirse uğraşmak zor olur. Bir fikriniz var mı bu iki mouse hakkında
Peki a9 ultra kronik sorunu olan bir model midir hocam markayı bilmiyorum çünkü. Gpx shapei olan mchose a7 falan varmış ama TR de satış linki bulamadım.A9 ultra hocam. Sorun sizden kaynaklı olmadığı sürece yardımcı oluyorlar. Eğer alırsanız jelatini açmadan önce videoya alın. Test falan edin videodayken sorun olmaz. En azından elinizde kanıt olur.
bütçe kaç tamArkadaşlar bu iki mouseden hangisini önerirsiniz? Aslında a9 ultra istiyorum ama wrait iade vb konularda sıkıntı çıkarıyormuş sanırım mouse sorunlu gelirse uğraşmak zor olur. Bir fikriniz var mı bu iki mouse hakkında
3.5 hocam ama indirim falan olursa 4 e çıkarım en fazlabütçe kaç tam
Elime küçük gelir 120 mm üzerinde bir mouse arıyorumscryox v8 al bence
Hiç görmedim hocam sorun yaşayanları. Yazılımsal bir sorun vardı a9 ve a9 plusta ama firmware uptade ile düzeliyordu.Peki a9 ultra kronik sorunu olan bir model midir hocam markayı bilmiyorum çünkü. Gpx shapei olan mchose a7 falan varmış ama TR de satış linki bulamadım.
öyleli yani razer bakabilirdinde zam geldi ama a9 ultra güzeldirElime küçük gelir 120 mm üzerinde bir mouse arıyorum
Yamuk sensör fotoğrafı falan gördüm internette biraz çekindim o yüzdenHiç görmedim hocam sorun yaşayanları. Yazılımsal bir sorun vardı a9 ve a9 plusta ama firmware uptade ile düzeliyordu.
Gpx 2 almak daha iyi olurdu ama 6 bin biraz fazla geldiöyleli yani razer bakabilirdinde zam geldi ama a9 ultra güzeldir
ne için kullanican hocam yani hangi tur oyun oynuyorsunYamuk sensör fotoğrafı falan gördüm internette biraz çekindim o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gpx 2 almak daha iyi olurdu ama 6 bin biraz fazla geldi
Hikayeli oyunlar moba mmo tarzı oyunlar ve genel günlük kullanımne için kullanican hocam yani hangi tur oyun oynuyorsun
yani o zaman eline rahat alman yeterli fps oynamiyosanHikayeli oyunlar moba mmo tarzı oyunlar ve genel günlük kullanım