ATK BATTLE AXE PRO alınır mı?

bu çok iyi duruyor özellikle siyahı bende almayı düşünüyorum
tüm ekipmanlarım siyah olduğu için siyahı düşünüyordum ben de ama beyazın o rgb ler yakın hali gözüme çok güzel geldi. alırsam muhtemelen beyaz alırım. biraz kiri belli eder ama yapacak bir şey yok

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 bu fiyata daha iyisi var mıdır arkadaşlar önerir misiniz? başta uygun fiyatlı bir gamepad aldım ama ürün bozuk geldiğinden elime geçtiği gün geri iade ettim. anladım ki ucuz markalara ve ürünlere çok da para vermemek lazım.
Alınır, kullanan arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. Bende araştırırken çok övmüşlerdi o yüzden deneyimledim başarılı bir ürün diyebilirim. Ek olarak indirim kodu olarak Conlife kodu ile ek indirim alırsn bilgin olsun. İçerik üreticisi kodu olduğu için paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bunu yurt dışından aldım 2 ay kullandıktan sonra kopmalar, donmalar yaşadım. O yüzden pek önermiyorum.

hem tip hem fiyat olarak beğenemedim hocam. atk indirim koduyla vs 2500 ün altına düşüyor. bu 2800+ tl. benim için 2500 liralık bir gamepad bile fazla zaten. öyle sabah akşam oyun oynamayacağım. işten güçten vakit buldukça akşamları, hafta sonları vs

hatta fiyat olarak daha da düşebilirim. mesela 2000 tl ye gamesir nova 2 lite satılıyor. atk ile arasındaki fiyat farkı 500 tl. gerek yok derseniz o gamepade de inebilirim

hem tip hem fiyat olarak beğenemedim hocam. atk indirim koduyla vs 2500 ün altına düşüyor. bu 2800+ tl. benim için 2500 liralık bir gamepad bile fazla zaten. öyle sabah akşam oyun oynamayacağım. işten güçten vakit buldukça akşamları, hafta sonları vs

hatta fiyat olarak daha da düşebilirim. mesela 2000 tl ye gamesir nova 2 lite satılıyor. atk ile arasındaki fiyat farkı 500 tl. gerek yok derseniz o gamepade de inebilirim
Gamesir markasına aldığım gamepadin sıkıntılı çıkmasıyla uzak duruyorum. Bence 500 lira inmenize değmez. Atk alın geçin.

Gamesir markasına aldığım gamepadin sıkıntılı çıkmasıyla uzak duruyorum. Bence 500 lira inmenize değmez. Atk alın geçin.
Herkes farklı bir şey diyor. Kime inanacağımıza şaşırdık vallahi. Biri supernova çok daha iyi diyor diğeri atk. Ayrıca bu ürün fason ürün. Orjinali daha uygun olduğu için bu fiyatı hak etmediğini söylüyorlar. SuperNova için de müşteri hizmetleri, yazılım desteği vs çok iyi diyorlar. Hangisi doğru acaba :d

Herkes farklı bir şey diyor. Kime inanacağımıza şaşırdık vallahi. Biri supernova çok daha iyi diyor diğeri atk. Ayrıca bu ürün fason ürün. Orjinali daha uygun olduğu için bu fiyatı hak etmediğini söylüyorlar. SuperNova için de müşteri hizmetleri, yazılım desteği vs çok iyi diyorlar. Hangisi doğru acaba :d
Hocam marka iyidir zaten ona lafım yok ama bana denk gelen ürünü sıkıntılı olduğu için ben bir daha zor alırım gamesir markasından.

Bu ne yav çizgi roman ismi gibi, ATAK SAVAŞ BALTASI! :kekw: Tanım: Gamepad imiş.

Hocam marka iyidir zaten ona lafım yok ama bana denk gelen ürünü sıkıntılı olduğu için ben bir daha zor alırım gamesir markasından.
Bu gamepad işi sıkıntı. Hangisini alacağımızı şaşırdık. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Olayın seninle alakası yok hocam. Genel forumlarda, yt tanıtım videolarında vs

Bu gamepad işi sıkıntı. Hangisini alacağımızı şaşırdık. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Olayın seninle alakası yok hocam. Genel forumlarda, yt tanıtım videolarında vs
Uzun süredir arkadaşlarım dahil atk kullanmakta, bugüne kadar çevremde sıkıntı yaşayan olmadı. Atk öneririm, indirim kodu ile bir miktar uyguna geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,985
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri