Çözüldü✓ ATK Blazing Sky X1 SE vs ATK Dragonfly A9 vs Vxe r1 SE+ hangisi daha iyidir?

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
1000.1300
bu üç mouse arsaında kaldım sizce hangisi daha uzun ömürlü ve daha kaliteli önemli olan kronik sorunun olmaması veya daha az riskli olması.başka önerileriniz varsa benzer mouselardan gene yazarsanız sevinirim

Bildiğim bi kronik sorunları yok ama Viper V3 Pro klonu olduğu için X1'ler daha çok hoşuma gidiyor benim.

Plus modeline çıkamıyorsanız A9 yerine X1 daha mantıklı. Bu üçlü arasından ATK X1 SE alın.

Bildiğim bi kronik sorunları yok ama Viper V3 Pro klonu olduğu için X1'ler daha çok hoşuma gidiyor benim.
Plus modeline çıkamıyorsanız A9 yerine X1 daha mantıklı. Bu üçlü arasından ATK X1 SE alın.
peki atk a9 ile atk x1 in arasında çok büyük bir fark varmı tasarım dışında yani genel kaç mah olduğu kaplaması sensörü falan

peki atk a9 ile atk x1 in arasında çok büyük bir fark varmı tasarım dışında yani genel kaç mah olduğu kaplaması sensörü falan
Düz A9 modelinde kaplama yok, o yüzden plus modeline çıkılabilirse dedim. Sensör MCU aynı 1400tllik modellerde, yanlış hatırlamıyorsam bataryaları da aynı 500mAh olması lazım. X1'i öne geçiren 1400Tllik modelinde de kaplama olması. X1, Viper V3 tasarımında A9, Logitech Superlight tasarımında.

Düz A9 modelinde kaplama yok, o yüzden plus modeline çıkılabilirse dedim. Sensör MCU aynı 1400tllik modellerde, yanlış hatırlamıyorsam bataryaları da aynı 500mAh olması lazım. X1'i öne geçiren 1400Tllik modelinde de kaplama olması. X1, Viper V3 tasarımında A9, Logitech Superlight tasarımında.
hocam yanlış bilmiyosam kaplama olunca sararma falan olmuyomuş beyaz modellerde.ikisinin de tasarımı benim için güzel 100 tl çıkabilirsem alırım çıkmazsam muhtemelen a9 alırım teşekkürler

Hocam A9 ve A9 Plus arasında hem batarya hem sensör hem de kaplama farkı var. Sensörlerinde kayda değer bir fark yok ancak diğer özellikler için biraz daha fazla verip A9 Plus almak daha mantıklı düz modele göre, aradaki farka değer. X1'de ise X1 SE ile X1 S arasındaki tek fark sensör farkı, o da yine bildiğim kadarıyla kayda değer bir fark değilmiş. O yüzden X1 SE tercih edilebilir. İki model arasında ise aynı fiyatta olanlar X1 SE ve A9 modeli. X1 SE kaplamayla gelmesi daha iyi onun dışındaki özellikleri aynı. Kısaca A9 alınacaksa A9 Plus, X1 alınacaksa X1 SE daha mantıklı gibi duruyor. A9 Plus'ın 800mAh pili 500'e göre de kayda değer fark yaratır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri