Neler Yeni

İnceleme ATK Blazing Sky X1 Ultra Wireless mouse inceleme

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Hocam bende asus rog gladius 3 aimpoint var buna geçmeyi düşünüyorum şarj süresi nasıl 8k'da mı kullanıyorsunuz
8000hz de 1 günü rahat çıkarıyor, 1000hz de 1 hafta filan rahat çıkarıyor ve %10-%100 şarj etme süresi 1 saat filan

Amd34

80+ Silver

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
8k'da 2 gün bile gitmez mi yani
Tam onu denemedim oyun girerken 8000hz alıyorum oyundan çıkınca 1000hz çekiyorum 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

ATK HUB Yer İşaretleri Çubuğuna ekledim 1 saniye bile almıyor girmem istersen Masaüstü Driver indirebilirsin sana kalmış.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Somoncum DCde bana a950 pro önermiştin ama onun satıcısına güvenemeyip onun yerine dün akşam X1 Pro Max aldım. Sence yanlış bi hareket mi yapmışım yoksa a950 mi alsaydım o fiyata? Sen galiba hala memnunsun ama soruyum dedim. Bu arada x1 serisiyle ilgili forumlardaki yazılara bakıyodum senin profil resmini gördüm öyle tanıdım seni :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Somoncum DCde bana a950 pro önermiştin ama onun satıcısına güvenemeyip onun yerine dün akşam X1 Pro Max aldım. Sence yanlış bi hareket mi yapmışım yoksa a950 mi alsaydım o fiyata? Sen galiba hala memnunsun ama soruyum dedim. Bu arada x1 serisiyle ilgili forumlardaki yazılara bakıyodum senin profil resmini gördüm öyle tanıdım seni :D
BS X1 Pro Max teknik olarak A950 PRO dan daha iyi, Discord kapandı ben de kaldım öyle foruma geri döndüm.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
BS X1 Pro Max teknik olarak A950 PRO dan daha iyi, Discord kapandı ben de kaldım öyle foruma geri döndüm.
Ben mouse ne alıyım diye sorduğumda x1 serisini hiç dile getirmemiştiniz ya da ben kaçırdım ama hatırlamıyorum. Sonra senin x1 incelediğini görünce ulan bu adamda 950 Pro nun fiyatına çok yakın bi mouse varmış ama hiç önermedi. Acaba sonradan pişman oldu bi sorunu falan mı çıktı o yüzden mi önermiyo acaba diye düşündüm kendi kendime. Kısacası kendi kendime triplere girdim bi mousea 3000 lira vereceğim için ama iyi diyosan sorun yok.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Ben mouse ne alıyım diye sorduğumda x1 serisini hiç dile getirmemiştiniz ya da ben kaçırdım ama hatırlamıyorum. Sonra senin x1 incelediğini görünce ulan bu adamda 950 Pro nun fiyatına çok yakın bi mouse varmış ama hiç önermedi. Acaba sonradan pişman oldu bi sorunu falan mı çıktı o yüzden mi önermiyo acaba diye düşündüm kendi kendime. Kısacası kendi kendime triplere girdim bi mousea 3000 lira vereceğim için ama iyi diyosan sorun yok.
on numara mouse bu arada aşırı memnunum tek skateslerini cam yapasım var.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
on numara mouse bu arada aşırı memnunum tek skateslerini cam yapasım var.
Dün akşam sipariş ettiğim için canlı destek kısmı kapanmıştı. Saat 10 olsun direkt 8k dongle ı sorucam mouse u sipariş ettim ama dongle gelicek mi diye. Klasse nin 90x40 mousepad ini aldım böyle bi mouse a kalitesiz mi kalır bilmiyorum ama aldım artık. Eğer kaliteli bişey değilse skatesten önce mousepad i dert edicem galiba.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Dün akşam sipariş ettiğim için canlı destek kısmı kapanmıştı. Saat 10 olsun direkt 8k dongle ı sorucam mouse u sipariş ettim ama dongle gelicek mi diye. Klasse nin 90x40 mousepad ini aldım böyle bi mouse a kalitesiz mi kalır bilmiyorum ama aldım artık. Eğer kaliteli bişey değilse skatesten önce mousepad i dert edicem galiba.
Screenshot_2.png

Top Bottom