ATK Mercury m1 Şarj etme

Kraleon

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar ATK mercury m1 kulaklık satın aldım fakat bu kulaklığı nasıl şarj edeceğime dair gram fikrim yok.
type-c kablo çıktı içinden bununlamı şarj edicem ve şarj olduğunu nasıl anlıyoruz.
bir de normal telefon adaptörüne taksam öyle şarj etsem sorun olurmu?
lütfen yardımcı olurmusunuz.

Dostlar ATK mercury m1 kulaklık satın aldım fakat bu kulaklığı nasıl şarj edeceğime dair gram fikrim yok.
type-c kablo çıktı içinden bununlamı şarj edicem ve şarj olduğunu nasıl anlıyoruz.
bir de normal telefon adaptörüne taksam öyle şarj etsem sorun olurmu?
lütfen yardımcı olurmusunuz.
USB tarafını USB uçlu bi adaptöre yada bilgisayara takıcan type c kısmınıda kulaklığa bu kadar basit bitti 🥰

USB tarafını USB uçlu bi adaptöre yada bilgisayara takıcan type c kısmınıda kulaklığa bu kadar basit bitti

hocam şarjın fullendiğini nasıl anlıyoruz.
birde kulaklığın ışıkları yanmıyor. dün gece şarja taktım sabah kadar kaldı. sabah kalktığımda ışıkları sönmüşü daha da açamadım.

birde kulaklığın ışıkları yanmıyor. dün gece şarja taktım sabah kadar kaldı. sabah kalktığımda ışıkları sönmüşü daha da açamadım.
Bu kulaklıkta şarjın fullendiğini anlama gibi bir ihtimalin yok zaten bendede vardı sattım göz kararı diyelim

sarjının doldugnu ustunde mavı ısık yanıyorsa fullenmıstır kırmızı ısık yanıp sonuyorsa sarjı bıtmıs demektır tusuna basınca ne oldugu anlasılır zaten dolup uyku moduna gecmıstır

Geri