Neler Yeni

Atölye'de hile kullansam VAC yermiyim?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Arkla vs atcaz kendisi hile kullanıyor geçen onlara gitmiştim lavaboya gittiğinde indirilenlerinde gördüm, zaten rekabetçide felan vuruşları değişikti hep ekran açtırıyoduk ona ama nasıl yapıyosa gözükmüyodu. Her neyse dediğim gibi vs atıcağız, hile indirdim ama şundan korkuyorum csgo direk hileyi tespit edip banlar mı? Hesabımın hem maddi hem manevi değeri var çünkü ban yemesini istemem.
Boşuna risk alacağınıza, internet cafeye gidip kapışın diyeceğim ama corona var.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Kesinlikle, çok gereksiz bir hareket olur.
Zaten o hileyi 1 kere troll kullanırsanız inanın bana rekabetçide açma isteği bulursunuz. Mümkünse bilgisayardan falan kaldırın :D
Yok ya az sövmedik hilelere :D Bir de ben hileci olursam trajikomik olur bayağı.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Cs de kolay kolay ban yenilmez. Vs atacaksanız ve illa istiyorsanız bi ücretsiz hesap açıp onunla sadece atölyede vs atarken hileni kullanırsın, sonra hesaba da birdaha bakma hileye de. Nasıl olsa cs donanım banı atmıyor.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Arkla vs atcaz kendisi hile kullanıyor geçen onlara gitmiştim lavaboya gittiğinde indirilenlerinde gördüm, zaten rekabetçide felan vuruşları değişikti hep ekran açtırıyoduk ona ama nasıl yapıyosa gözükmüyodu. Her neyse dediğim gibi vs atıcağız, hile indirdim ama şundan korkuyorum csgo direk hileyi tespit edip banlar mı? Hesabımın hem maddi hem manevi değeri var çünkü ban yemesini istemem.
sv_Cheats 1 r_drawothermodels_2 yazarsan hem rekabetçide diyor insanların oyun zevkini almazsın hem arkadaşını trollersin

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak

Komando41.

80+ Silver
bilgisayarına link at virüslü olsun içine trojan koy bak bakıyım bida hile indircekmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Merhaba ,sadece meraktan yeni bir hesap açıp sadece hile ile ama çok abartılı biçimde mevlana wall vs her şey açık bir biçimde sadece test amaçlı malum valve hile falan bakmıyor ,dedim ki bu kadar hile varken nereye kadar çıkıyor bunlar. bir süredir rekabetçide hile ile oynuyorum 0 sorun üstelik bedava hile kullanıyorum. İyi bir şey yapmıyorum ama hileyle globale çıkıp aşırı legend oynayanlar var.Doğruluğunu test ediyorum ama sizin kullanmanızı kesinlikle önermiyorum.Bir şeyi net söyleyebilirim overwatch artık sorunu çözmüyor kısa süreli veya güven puanı vs artık yetmiyor çünkü adam seçkin hesapla bile hileyi kökleyip rekabetçi giriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Yeni bir hesap aç onla hile yap

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Kadir Çağlar
arkadaşının profil linkini atarmısın reportlayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri