Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,439
Haklısınız hocam.Bleach bitirebilirsin onla kıyaslanabilecek bir anime değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ne demek la açsana biraz merak ettim.VSBci gibi
Haklısınız hocam.Bleach bitirebilirsin onla kıyaslanabilecek bir anime değil.
Bu ne demek la açsana biraz merak ettim.VSBci gibi
VS Battle.Haklısınız hocam.
Bu ne demek la açsana biraz merak ettim.
Vsbattle yani tier sistemi. Farklı kurgusal evrenlerdeki karakterlerin vsleriyle ilgili.Haklısınız hocam.
Bu ne demek la açsana biraz merak ettim.
he en güçlü goku falan diyen elemanların pek bilmediği şey galiba bu.Vsbattle yani tier sistemi. Farklı kurgusal evrenlerdeki karakterlerin vsleriyle ilgili.
Goku L2C tierinin en güçlülerinden ayrıca hız olarak en hızlı MFTL+ Featine sahip dolayısıyla güçlü evethe en güçlü goku falan diyen elemanların pek bilmediği şey galiba bu.
Bilenlerde GOKU der.he en güçlü goku falan diyen elemanların pek bilmediği şey galiba bu.
Benim dediğim her oto poka onu yazanlarda.Bilenlerde GOKU der.
Slime yeni başlayan biri için güzel olur katılıyorum ben ilk sao ile başlamıştım ilk sezon cidden çok güzeldi 2. sezon berbat 3. sezon 2 ye kıyasla gayet güzeldi ancak asla 1. sezon etmezler aşırı derecede fantastik seviyorsa ve uzun bişeyler arıyorsa bleachta izlenebilir (Fillerları izlemezse pek bişey kaybetmez mangayla bağlantısı olmadığından) naruto ve one piece fazla kaçıyor bölümlerde 1 senede anca bitirmiştim narutoyubence en iyileri mushoku tensei ile slime detta ken.
naruto ve op'de bence yaz tatilinde falan 1 ayda güncele gelinir ya. (Ben böyle opening özet ending falan çıkarırsak ve sıkıcı yerleri hızlı izlersek.)Slime yeni başlayan biri için güzel olur katılıyorum ben ilk sao ile başlamıştım ilk sezon cidden çok güzeldi 2. sezon berbat 3. sezon 2 ye kıyasla gayet güzeldi ancak asla 1. sezon etmezler aşırı derecede fantastik seviyorsa ve uzun bişeyler arıyorsa bleachta izlenebilir (Fillerları izlemezse pek bişey kaybetmez mangayla bağlantısı olmadığından) naruto ve one piece fazla kaçıyor bölümlerde 1 senede anca bitirmiştim narutoyu![]()
openinglerin çoğunu geçiyorum (bazıları hoşuma gidiyor tek onları geçmiyorum) ending ve özetleride geçiyorum hayatsız gibi izlersen 2 ayda gelirsin ancak çalışıyorsan falan 2 ay mümkünatı yok gelemezsin şimdi bleachı bitirdim bende çoğu filler arcı atladım ancak ayrı olarak izlenebilir zampaktou arcı falan anime izlemeyi bırakmıştım yeniden başladım izlenecek içerik bulamıyorumnaruto ve op'de bence yaz tatilinde falan 1 ayda güncele gelinir ya. (Ben böyle opening özet ending falan çıkarırsak ve sıkıcı yerleri hızlı izlersek.)
bleachin bazı yerleri beni aşırı sıkıyo 2xte falan izliyorum o derece baya hızlı izliyorum o yüzden bir günde 20 bölüm falan atlamıştım.openinglerin çoğunu geçiyorum (bazıları hoşuma gidiyor tek onları geçmiyorum) ending ve özetleride geçiyorum hayatsız gibi izlersen 2 ayda gelirsin ancak çalışıyorsan falan 2 ay mümkünatı yok gelemezsin şimdi bleachı bitirdim bende 366 bölümü anime izlemeyi bırakmıştım yeniden başladım izlenecek içerik bulamıyorum
ben fillerları atladım sadece hiç izlemeden cannonun ilk 70 bölümü baya sağlamdı kitledi başına Sonlardada arrancar part 6 arc güzeldi ichigonun gücünü kazandığı arcı çok beğenemedim ben yok güç çalmaymış falanda işte baş kaptanda reiatsu eklemişte aslında baş kaptandan habersiz yapıcaklardı sonrasında baş kaptanla ichigoya bi fight yazıcaklardı süper olurdu (ginjo fightından sonra)bleachin bazı yerleri beni aşırı sıkıyo 2xte falan izliyorum o derece baya hızlı izliyorum o yüzden bir günde 20 bölüm falan atlamıştım.