Demon slayerdan sonra Sword art online geçmek daha iyi olur attack on titan'ı sonraya bırak bence.attack on titan izleme sırası tam olarak nedir arkadaşlar. daha yeni demon slayeri bitirdim aşık oldum. simdi de bunu önerdiler oyüzden izleme sırasını ögrenmek istedim
filmler falan varmıs galiba o yüzden sordumSıra yok direkt 1.sezon 2.sezon 3.sezon 4.sezon.
ya da baska karakterlerin dizisi mi neyfilmler falan varmıs galiba o yüzden sordum
Swo çöp knk ya 1.sezon hariç Overlord izlesin en iyi isekai bence.Demon slayerdan sonra Sword art online geçmek daha iyi olur attack on titan'ı sonraya bırak bence.
Filmi falan yok knk.filmler falan varmıs galiba o yüzden sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da baska karakterlerin dizisi mi ney
Sao çöp mü? dostum anime izlediğine emin misin?Swo çöp knk ya 1.sezon hariç Overlord izlesin en iyi isekai bence.
Attack on Titan'ın demon slayer gibi basit bir hikayesi yok Attack On Titan ağır kaliteli bir felsefeye sahip animedir o yüzden sıkılırım bırakırım demeyeceksen direkt AOT başla.attack on titan izleme sırası tam olarak nedir arkadaşlar. daha yeni demon slayeri bitirdim aşık oldum. simdi de bunu önerdiler oyüzden izleme sırasını ögrenmek istedim
Film değil de Levi'ı birazcık da olsa anlatan özel bölüm var.Filmi falan yok knk.
Havası ve ortamı demon slayer'a daha yakın daha rahat izlersinneden ki
Muhtemelen ova ve ara bölümleri de almıştır.bi sitede böyle diyor o yüzden soruyoırum
Alıntıyı görüntüle
Yani evet böyle izleyebilirsin çok önemli değil ama önemli olanlarda var.bi sitede böyle diyor o yüzden soruyoırum
Alıntıyı görüntüle