Neler Yeni

Attack shark k75 mi Redragon fizz 617 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
Redragon fizz 617 aldm 1200tlye ancak %60 epey küçük geldi iade edip attack shark k75 almalı mıyım kalite farkı var mı aralarında

Loki_0

80+
K75 daha iyidir. Herkes görüntüsünü sevmez ama özellikleri bakımından iyi. Gasket yapılı, knobu var, switchleri outemu switchlerden kaliteli (outemu switchli klavyeler de aynı bütçede olduğu için karşılaştırdım.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
K75 daha iyidir. Herkes görüntüsünü sevmez ama özellikleri bakımından iyi. Gasket yapılı, knobu var, switchleri outemu switchlerden kaliteli (outemu switchli klavyeler de aynı bütçede olduğu için karşılaştırdım.)
şansıma mı bilmem ama önceki klavyem de saber rgb oda aynı switchi kullanıyor yay sesi vardı onun dışında 4 sene sıkıntısız kullandım hala da çalışıyor

Loki_0

80+
Outemu switchler piyasada en ucuz switchler genel olarak. Yani k617 fizz yine de hot swap olduğu için tercih edilebilir ama aynı bütçede daha iyisi varken gerek yok bence.
şansıma mı bilmem ama önceki klavyem de saber rgb oda aynı switchi kullanıyor yay sesi vardı onun dışında 4 sene sıkıntısız kullandım hala da çalışıyor
Biraz şansmış hocam cidden :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Outemu switchler piyasada en ucuz switchler genel olarak. Yani k617 fizz yine de hot swap olduğu için tercih edilebilir ama aynı bütçede daha iyisi varken gerek yok bence.

Biraz şansmış hocam cidden :D
K75 DE hot swap diye biliyorum

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arnold Ciwardagexer
Düzeltmek istiyorum K75 gasket değil.

Top Bottom