Samsung Türkiye Garantili & Resmi Distribütör Garantili Farkı

Reaksiyon skoru
19
Herkese iyi akşamlar.
Geçen gün açtığım konunun ardından Samsung Galaxy S24 FE telefonu almaya karar verdim. Ancak sitelerde Samsung Türkiye Garantili yazanlar ve Resmi Distribütör Garantili yazanlar var.
Resmi Distribütör Garantili olan zaten Samsung Türkiye Garantili olmuyor mu? Bu ikisi birbirinden farklı mı?
Mesela Hepsiburada'da başlıkta Samsung Türkiye Garantili yazıyor. Özellikler kısmında ise Resmi Distribütör Garantili yazıyor. Satıcı direkt hepsiburada olmadığı içinde kafam karışıyor.
Mesela hepsiburada resmi satıcısında farklı bir telefonda hem başlıkta hemde özellikler kısmında Samsung Türkiye Garantili yazıyor.
Tamam ithalatçı garantili olanlar farklı onu biliyorum ama Resmi Distribütör ile Samsung Türkiye arasında bir fark var mı?
Hepsiburada da ki ve ya farklı sitelerde ki X Bilişim, Y Yazılım tarzı satıcılardan Resmi Distribütör Garantili yazanlardan almalı mıyım? Yoksa Media Markt ya da Vatan Bilgisayar gibi yerlerden mi almalıyım?
Bu arada zaten S24 FE nin fiyatları da 1 haftada aşırı yükseldi şu anda Media Markt, Vatan gibi yerlerden pekte bir farkı kalmadı ama bazen indirim vs. Olduğu için aralarında 1.5-2 k ya kadar fark olabiliyor.
IMG_20250906_232201.webp
IMG_20250906_232222.webp
IMG_20250906_232301.webp

Birisi ürün arızalandığında Samsung'a gönderiyorsun o ilgileniyor diğerinde aldığın firmanın anlaşmalı olduğu firmalar ilgileniyor fark bu yani telefonda bir sorun oluşturmazsan çıkarmazsan herhangi bir fark olmaz ama diyelim ki oldu yine doğru düzgün ilgileneceklerini sanmıyorum her iki tarafında eğer yanlış biliyorsam söyleyebilirsiniz çünkü çoğu ürünü sorunsuz sıkıntısız kullanan birisiyim ve genellikle türkiyede hangi ürünümü garantiye göndersem sıkıntı çekiyorum ister ana bayi ister resmi distribütör

Şu fiyat bantlarında zaten gider MediMarkttan ya da Vatandan alırım kafam rahat olur en azından. Hepsiburada da ki bir çok satıcılarda bile en ucuzu 29.999 TL oldu. 1 haftada bu nasıl bir artış anlamadım. Ama bazen 1-2 k oynuyor indirim felan oluyor. Herhangi bir sıkıntı yoksa sizin dediğiniz gibi biraz bekleyip fiyatı inince alabilirim.

Birisi ürün arızalandığında Samsung'a gönderiyorsun o ilgileniyor diğerinde aldığın firmanın anlaşmalı olduğu firmalar ilgileniyor fark bu yani telefonda bir sorun oluşturmazsan çıkarmazsan herhangi bir fark olmaz ama diyelim ki oldu yine doğru düzgün ilgileneceklerini sanmıyorum her iki tarafında eğer yanlış biliyorsam söyleyebilirsiniz çünkü çoğu ürünü sorunsuz sıkıntısız kullanan birisiyim ve genellikle türkiyede hangi ürünümü garantiye göndersem sıkıntı çekiyorum ister ana bayi ister resmi distribütör
Evet bu şekilde. Bazen distribütör de telefonda garanti kapsamında bir sıkıntı çıktığında Samsung'a gönderebiliyor. O distribütöre kalmış bir şey

Şu fiyat bantlarında zaten gider MediMarkttan ya da Vatandan alırım kafam rahat olur en azından. Hepsiburada da ki bir çok satıcılarda bile en ucuzu 29.999 TL oldu. 1 haftada bu nasıl bir artış anlamadım. Ama bazen 1-2 k oynuyor indirim felan oluyor. Herhangi bir sıkıntı yoksa sizin dediğiniz gibi biraz bekleyip fiyatı inince alabilirim.
buna 30k verecegimize 33kya honor 400 pro 12/512 bakin.

Geri