O fiyata alınmazBütcem 1.5k (2k zorlayabilirim)
Attack Shark r1 ilgimi çekti alınır mı veya bütçeme uygun ne önerebilirsiniz
Bütcem 1.5k (2k zorlayabilirim)
Peki başka önerebileceğin bir şey var mıO fiyata alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bu fiyatta vxe r1 alınır, ama bence sahibinden de ajazz 159 pro felan almaya çalış, 1300 lira felandı baya iyi mousePeki başka önerebileceğin bir şey var mı
Bende onu alacaktım ama ağırlık dağılımı Nordic CPU olmaması gibi eksileri var mouse 56 gram ama kullanan herkes 80 gram gibi diyor şarj istasyonu var bu tabii ki bir artı en önemlisi garantisi yokBu fiyatta vxe r1 alınır, ama bence sahibinden de ajazz 159 pro felan almaya çalış, 1300 lira felandı baya iyi mouse
Ben garanti var diye biliyodum yoksa sıkıntı o zaman. Ama Attack Shark R1 alma, X3 çok daha iyi.Bende onu alacaktım ama ağırlık dağılımı Nordic CPU olmaması gibi eksileri var mouse 56 gram ama kullanan herkes 80 gram gibi diyor şarj istasyonu var bu tabii ki bir artı en önemlisi garantisi yok
Temudan geliyor ne garantisi janskkskskk temudan dolayı işte x3 mü alayım vxe r1 miBen garanti var diye biliyodum yoksa sıkıntı o zaman. Ama Attack Shark R1 alma, X3 çok daha iyi.
![]()
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kral R1 alma, X3 çok çok daha iyi 3395 sensörlü ve R1 in kronik sorunu çok. Eğer bütçe 2300 e çıkıyosa X3 Pro da alınabilirTemudan geliyor ne garantisi janskkskskk temudan dolayı işte x3 mü alayım vxe r1 mi
Eyw sağolsasınKral R1 alma, X3 çok çok daha iyi 3395 sensörlü ve R1 in kronik sorunu çok. Eğer bütçe 2300 e çıkıyosa X3 Pro da alınabilir
Bu arada bence 4K 8K Hz olayı gereksiz hem sistemi boşuna yoruyor hem çok fark hissetmezsin, 1k 2k işini görürEyw sağolsasın
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809 Al geç, uzun zamandır kullanıyorum en iyi fp ürünlerinden birisi diyebilirim. Ek olarakta iyzico ile 500 lira daha ucuza alabilirsin. İndirim koduda girer kargoyu bedava yapabilirsinBütcem 1.5k (2k zorlayabilirim)