🔥İndirim Attack Shark R68 He 2.560₺

aşağıda adam incelemiş her şey iyi derken videonun sonuna doğru yarım saat kullandım tuşların yüzde 80 ini çalışmayı durdurdu demiş.

aşağıda adam incelemiş her şey iyi derken videonun sonuna doğru yarım saat kullandım tuşların yüzde 80 ini çalışmayı durdurdu demiş.
Ben birkaç saat kullandım, switchleri bence fiyatına göre çok iyiydi, bir sorun yaşamadım. İndirim Trendyol üzerinden olduğu için gelecek ürün sorunlu çıksa bile 14 gün içinde iade de sıkıntı çıkarmazlar

1 hafta önceki indirimden aldım gayet memnunum hiç bi problem yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sesi baya başarılı

Troy 300 indirimi ile aldım 2260 a geldi manyetik klavyeler kaç liradan başlıyor zaten . Klavye ağır bi klavye tuş sesleri çok tok 4 saat denedim basmama falan olmadı.

İlk gelen indirimd almıştım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, klavyenin malzeme kalitesi üst seviye ve tuş sesleri yalıtımın ne kadar kaliteli yapıldığını gösteriyor zaten

Klavyeyi 9 bin tl lik klavye ile kıyaslayan var çok kötü diyen var arkadaşım 2.5k ya mekanik klavye alıyorsun…….

Bu markanın farelerinde de çok sıkıntı yaşayanlar vardı bilemedim. Siyah olanı beğenmiştim aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,210,897
Üyeler
195,485
Son üye
dinjerius
Geri