bitti sonunu ben aldım galiba evde klavye koleksyonu var artıkvar suanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
rahat 3 eder hocamyo 159 pro var hayla
trde 2k edecek civarı klavye
bitti sonunu ben aldım galiba evde klavye koleksyonu var artıkvar suanda
rahat 3 eder hocamyo 159 pro var hayla
trde 2k edecek civarı klavye
İnşallah alırsın kral. Ben 2 dk içince karar verip aldım çok inceleme fırsatım olmadı.İnş ben de alcam çok lazım kablosuz klavye bunu çok beğendim ytde görmüştüm
yok be ak820 pro bunu ustu o alınırbitti sonunu ben aldım galiba evde klavye koleksyonu var artık
rahat 3 eder hocam
pronun da üstü var maxyok be ak820 pro bunu ustu o alınır
hayır pro en ıyısı max dan daha ıyı sadece sanırım tft ekran var prodapronun da üstü var max
neye gore daha iyi kardesim nerenden uyduruyorsunhayır pro en ıyısı max dan daha ıyı sadece sanırım tft ekran var proda
dostum ıkı klavyeyıde bılıyorum cunku tft ekran var swıtch farklılıgı var bırdeneye gore daha iyi kardesim nerenden uyduruyorsun
tek artısı 8k batarya işte bi de 1 2 özellik varsa vardr
ucurum fark var demedim zaten
Hocam bu aula f75 vergi dahil kaça geliyor herhangibir indirim olmadandostum ıkı klavyeyıde bılıyorum cunku tft ekran var swıtch farklılıgı var bırde
920 950 cıvarıHocam bu aula f75 vergi dahil kaça geliyor herhangibir indirim olmadan
Hocam magic refiner mk25-1var şu anda bende aula ya geçilir midostum ıkı klavyeyıde bılıyorum cunku tft ekran var swıtch farklılıgı var bırde
sence geeky gk61 mi yoksa bumu?https://www.temu.com/tr/-60--klavye...ds&refer_page_sn=14021&_x_sessn_id=7cztbyocfqaula alın bu paraya