Gurkanpiro
80+ Gold
al gec tr de 2k cıvarı gıderBenim bile gözüm kaldı ne güzel bişey öyle. Numpadsiz klavyelere mesafeliydim dibim düştü.
al gec tr de 2k cıvarı gıderBenim bile gözüm kaldı ne güzel bişey öyle. Numpadsiz klavyelere mesafeliydim dibim düştü.
Klavyeye ihtiyacım olsa net alırdım. Ajazz AK992 ye Ciy Asura ve ses yalıtım customu ile kullanıyorum şuan.al gec tr de 2k cıvarı gıder
onlar daha guzelKlavyeye ihtiyacım olsa net alırdım. Ajazz AK992 ye Ciy Asura ve ses yalıtım customu ile kullanıyorum şuan.
Sipariş verdim umarım pişman olmam. Kredi kartını normalde hiç kullanmazdım. Temudan 1 klavye ve mouse için 1600tl harcadımalınır bıtmeden yakala
yo 159 pro var haylamouseyi bi ben yakalayamadım heralde herkes almış
trde 2k edecek civarı klavyeSipariş verdim umarım pişman olmam. Kredi kartını normalde hiç kullanmazdım. Temudan 1 klavye ve mouse için 1600tl harcadım
Gene yetişemedimaula alın bu paraya
gelır dostum yarın felanGene yetişemedim
Aynı fiyata gelir migelır dostum yarın felan
gelirAynı fiyata gelir mi
Ben de son anda yetiştim. Stokta 10 tane kalmıştı. Ödeme ekranına gittim 10 tl eksik varmış kartta. Kredi kartından para aktarıp çektim.Gene yetişemedim
İnş ben de alcam çok lazım kablosuz klavye bunu çok beğendim ytde görmüştümBen de son anda yetiştim. Stokta 10 tane kalmıştı. Ödeme ekranına gittim 10 tl eksik varmış kartta. Kredi kartından para aktarıp çektim.