𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
nays nasıl yapıyoruz bukadar param var bunu almak zorunda kaldım240gb versiyonunu 2. sistemimde kullandım bir sorun çıkartmadı güzel ssd nays vs 270tl ye denk gelmişti
kampanyası hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 240gb si 310tl civarıydı en son 50-100 daha ekleyip 240 al derimnays nasıl yapıyoruz bukadar param var bunu almak zorunda kaldım
param sıkıntılı işte 235 tl var buna göre ssdde yok düzgün bir şey.Degil hocam
öyle yapayımj ozamankampanyası hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 240gb si 310tl civarıydı en son 50-100 daha ekleyip 240 al derim
Ozaman al direk hocam ama ben, ona onemli dosyalarimi emanet etmezdim.param sıkıntılı işte 235 TL var buna göre ssdde yok düzgün bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yapayımj ozaman
Herkes şuan yasta ben kendi adıma konuşayım ben yastayım ondan dolayı insanlar foruma ayıracağı zamanı depremdeki insanlara yardım edecek işlere ayırıyor.forum ölmüş yeminle
hocam windows kuracağım zaten windows 10 için alıyorumOzaman al direk hocam ama ben, ona onemli dosyalarimi emanet etmezdim.
Hocam ozaman alma derim ben. Onun yerine JD alabilirsin:hocam windows kuracağım zaten windows 10 için alıyorum
jd nin daha kaliteli olduğunu sanmıyorum hele ki bütçe kısıtlıyken aynı depolama boyutuna daha fazla para verecek kadarHocam ozaman alma derim ben. Onun yerine JD alabilirsin:
James Donkey JD120 LE SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey JD120 LE SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey JD120 LE SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam zaten max 235 tl var dahada çıkamam ya..jd nin daha kaliteli olduğunu sanmıyorum hele ki bütçe kısıtlıyken aynı depolama boyutuna daha fazla para verecek kadar