Neler Yeni

ATX Kasaya 360mm soğutucu takarken sorun çıktı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bilgisayar elime geçse bi deneyeceğim hala montajcıda yarın alıcam büyük ihtimalle. Ama ben hala üste sığabilceğini düşünüyorum. Çünkü seninde dediğin gibi benim aldığım soğutucu sadece 1cm daha kalın, uzunluk olarak aynılar. Kalınlığını da daha anakartı rami takmadan anlamasına imkan yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

elime geçerse ve kesin takılmazsa bunu da bi denerim
Ayrıca zaten o fanlar çıkacak, alttaki fanların yönünü çevirmek gerekiyor Warcry'da.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
nasıl yani şuanki fanların konumu yetersiz mi kalıyor
Fabrikasyon olarak fanlar dışarıya üflüyor, onları içeriye üfleyecek şekilde ters çevirmek gerek.

Laksed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp Pişkin
Fabrikasyon olarak fanlar dışarıya üflüyor, onları içeriye üfleyecek şekilde ters çevirmek gerek.
aa anladım bunu bilmiyodum bak teşekkür ederim.

tekrardan rahatsız ettim ama takmayı deneyen adamla konuştum şimdi. Uzunluk olarak tam sığmadığını söyledi yanlamasına yani. Fakat attığım öbür soğutucuyla aynı uzunlukta ve o adam aynı kasaya takabilmiş? Bana eğer cama o kadar yakın olursa sorun yaratabilceğini söyledi. Adamı dinleyip direk daha geniş bir yeni kasa mı alıyım yoksa takmayı deneyeyim mi? Kasa genişliği 400mm fan 398 mm

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
aa anladım bunu bilmiyodum bak teşekkür ederim.

tekrardan rahatsız ettim ama takmayı deneyen adamla konuştum şimdi. Uzunluk olarak tam sığmadığını söyledi yanlamasına yani. Fakat attığım öbür soğutucuyla aynı uzunlukta ve o adam aynı kasaya takabilmiş? Bana eğer cama o kadar yakın olursa sorun yaratabilceğini söyledi. Adamı dinleyip direk daha geniş bir yeni kasa mı alıyım yoksa takmayı deneyeyim mi? Kasa genişliği 400mm fan 398 mm
Bilemiyorum ben sığıyor diye biliyordum ama görmeden buradan ne desem yanlış olur...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom