Neler Yeni

Aula F75 2.4 GHZ çalışmıyor

Ukhai

80+ Bronze

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,065
İsim
yusuf ecer
Switch değiştirdim yine aynı.
Klavyeyi açın, pcbyi çıkarın içerisinden. C tuşunun olduğu switchin arkasındaki soketlere bir bakın hasar vs var mı. Eğer hasar yoksa kılcal bir sorun olabilir. Size gelen kopyada sıkıntı olabilir.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Aynen kanzi bilmiyoruz o yüzden klavye bozuluyor kesinlikle. Peki bana söyler misin bu sorunu nasıl çözeceğimi bi yardımcı ol bana .
Sendeki problem ya switchte yada direkt klavyede hata var fakat bu klavyenin kötü olduğu anlamına gelmiyor dünya markaları bile hatalı ürün yolluyor bazı kullanıcılarına. Ben appledan m2 air aldım özelleştirilmiş olduğu için çinde yapılıp gönderildi 3 hafta sürdü gelmesi şarj soketi bozuktu. Bu malın kötü olduğu anlamına gelmiyor şanssız olduğun anlamına geliyor. Teknoloji her zaman şans işidir. Kaldıki temuya durumu ilettiğinde iadeni yapıyorlar zaten.

Ukhai

80+ Bronze
Klavyeyi açın, pcbyi çıkarın içerisinden. C tuşunun olduğu switchin arkasındaki soketlere bir bakın hasar vs var mı. Eğer hasar yoksa kılcal bir sorun olabilir. Size gelen kopyada sıkıntı olabilir.
Bu sorunla ilgili konu açmıştım hocam konunun altına aynı sorunu yaşayan insanlarda yorum yazdı yani sadece bana sorunlu geldiğini düşünmüyorum. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın da dediği üzere Reddit'de bu klavyeyi inceledim ve yurtdışında da bu insanların sorun yaşadığını gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sendeki problem ya switchte yada direkt klavyede hata var fakat bu klavyenin kötü olduğu anlamına gelmiyor dünya markaları bile hatalı ürün yolluyor bazı kullanıcılarına. Ben appledan m2 air aldım özelleştirilmiş olduğu için çinde yapılıp gönderildi 3 hafta sürdü gelmesi şarj soketi bozuktu. Bu malın kötü olduğu anlamına gelmiyor şanssız olduğun anlamına geliyor. Teknoloji her zaman şans işidir. Kaldıki temuya durumu ilettiğinde iadeni yapıyorlar zaten.
Sadece bana mı böyle geldi sanıyorsunuz?

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,065
İsim
yusuf ecer
Bu sorunla ilgili konu açmıştım hocam konunun altına aynı sorunu yaşayan insanlarda yorum yazdı yani sadece bana sorunlu geldiğini düşünmüyorum. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın da dediği üzere Reddit'de bu klavyeyi inceledim ve yurtdışında da bu insanların sorun yaşadığını gördüm.
Açıkçası tuş basmıyor diyen 90 insandan belki 80inin sorununu ben çözdüm forumda. Bunların neredeyse hepsi farklı kombinasyonla klavyeyi kitleyen insanlardı. Size gelen ürün kusurlu olabilir, bu gayet normal 25k ürün satıldı bi ayda. Her markada var böyle durumlar da.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Ali Mert Okuducu

Switch bozuk olabilir? Sırf bu yüzden hotswap ya yedek switch falan var

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

toplasanız %1 bile etmez hatalı ürünler çok fazla markada böyle hatalı ürünler çıkıyor fakat böyle bir anda herkes almadığı için aynı anda her yerde konu açılmıyor. Hocam gerçekten sinir bozucu bir durum ama bu oranla kronik olamayacak bir sorun.

Top Bottom