Aula F75 aygıt yöneticisinde hata veriyor, klavyede veya dongleda sorun yok PS5'e bağlayıp denedim. Aygıt yöneticisinde aşağıdaki hatayı alıyorum, sürücü Aygıt Yöneticisi üzerinden güncellenemiyor.
Alıntıyı görüntüle
bende iac klavye aygıtı yazıyor kanka calısıyorsa ugrasma benceAula F75 aygıt yöneticisinde hata veriyor, klavyede veya dongleda sorun yok PS5'e bağlayıp denedim. Aygıt yöneticisinde aşağıdaki hatayı alıyorum, sürücü Aygıt Yöneticisi üzerinden güncellenemiyor.
Alıntıyı görüntüle
Başka girişlerde denedin mi ?Aula F75 aygıt yöneticisinde hata veriyor, klavyede veya dongleda sorun yok PS5'e bağlayıp denedim. Aygıt yöneticisinde aşağıdaki hatayı alıyorum, sürücü Aygıt Yöneticisi üzerinden güncellenemiyor.
Alıntıyı görüntüle
Çalışmıyor.Alıntıyı görüntüle
hata derken bende ne olduğu bile yazmıyor ama sorunsuz çalışıyor sizde bir sorun mu var? o hata değil windows ürünün adını tam olarak bilmediği için o işareti kullanıyor.
Bilgisayar üzerindeki portlarda denedim, hiçbirinde çalışmıyor.Başka girişlerde denedin mi ?
Klavye 2.4 ghz modda değil mi başka bt kablolu gibi modlara alıp bağladıktan sonra bir daha 2.4 ghz de dener misinÇalışmıyor.
Bilgisayar üzerindeki portlarda denedim, hiçbirinde çalışmıyor.
klavyenin üst tarafında bi switch var onu sola çekmen lazım 2.4G yazıyor üstündeÇalışmıyor.
Bilgisayar üzerindeki portlarda denedim, hiçbirinde çalışmıyor.