Aula f75 bozuldu yardım

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
aula f75 var ama bazen sapıtıyor taba basınca bılgısayardakı acık olan şeylere geçiyor klavyele yazı bile yazdırmıyor normalde olmuyordu bu aralar sık olmaya başladı ne olmuş olaiblir sıvı falan dökülmedi

aula f75 var ama bazen sapıtıyor taba basınca bılgısayardakı acık olan şeylere geçiyor klavyele yazı bile yazdırmıyor normalde olmuyordu bu aralar sık olmaya başladı ne olmuş olaiblir sıvı falan dökülmedi
Switch bozulmuş olabilir çift basma veya basmama sorunu oluyor mu? Kutudaki yedek switch ile değiştirin

ESC'ye falan basınca da oluyor bazen sadece ama baika kullancı girme yerine geçip düzeltiyorum bu nasıl düzelecek.

ESC'ye falan basınca da oluyor bazen sadece ama baika kullancı girme yerine geçip düzeltiyorum bu nasıl düzelecek.
Önce Reset atılabiliyorsa at, dene. Garantisi bittiyse aç içini batarya falan pcbnin tüm bağlantılarını çıkar, pcbye hava sprey + yağsız contact temizleyici sık temizlensin, tamamen kuruyunca topla dene bak sorun devam ederse, elektronikçiye götür veya yeni klavye al

Çok fazla kısayol var klavyede. Yanlışlıkla bir kısayol tetiklemişsindir muhtemelen. FN+ Win yap sonra FN +ESC'ye 10 saniye falan basılı tut düzeliyor mu bak

Çok fazla kısayol var klavyede. Yanlışlıkla bir kısayol tetiklemişsindir muhtemelen. FN+ Win yap sonra FN +ESC'ye 10 saniye falan basılı tut düzeliyor mu bak
düzelmedi 0 ladım kaçkere edgede win 11 parola falan ayarla sekmesı acılıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce Reset atılabiliyorsa at, dene. Garantisi bittiyse aç içini batarya falan pcbnin tüm bağlantılarını çıkar, pcbye hava sprey + yağsız contact temizleyici sık temizlensin, tamamen kuruyunca topla dene bak sorun devam ederse, elektronikçiye götür veya yeni klavye al
başka klavyeeylede denedım gene aynısı oluyor

Bilgi İçermeyen Tabirler
İsminden no name random bir şey olduğu anlaşılıyor klavye bozulmuştur çöpe at onu yeni klavye al kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben v3 pro tkl huntsman kullanıyorum öneririm

Hocam driverı yükleyip oradan restelemeyi deneyin bende kısayol tetiklemiştim tuşlara basınca farklı yerler açılıyordu.Driverdan resetleyince düzeldi.

Arkadaşın dediği gibi kısayolları tetiklemişsindir, benim klavyemde de oluyor bunu anlamak için kullanma kitapçığına bak.

Geri