İsa Öztürk
80+
Dahası
Hocam bende almak istiyorum da alınmaz ise alternatif olarak ne alınabilir sizce?
Hocam almasına alınır ancak bu klavyeyı alıpta %200 kar edıcek adamlardan ıgrenıyorum acıkcası para yedırmeyın onlaraBeyazın sesi daha güzel bence bende yeni aldım 2000e beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000e daha iyi bi klavye yok piyasada bence hocam nesi değmez bende kullanıyorum
Kral bu klavye muthıs bısey ama fıyatları bana gore cok yuksekHocam bende almak istiyorum da alınmaz ise alternatif olarak ne alınabilir sizce?
Cok bi olayi yok bu arada asiri abartmayin.Reaper Switch için değer.
2000e alternatifini at da onu alsınCok bi olayi yok bu arada asiri abartmayin.
benim aldığım arkadaş yanında mavi pudding keycapste veriyordu yani 1500e geldi bana klavye diyebilrim keza adam bu klavyeye 1000 lira verip 15 gün gelmesini bekliyorsa bence 1500e satmasıda ideal 1.5 saatte aldım ben 15 günlük kargonun 1.5 saatte gelmesi için bin lira versem yine gelmezHocam almasına alınır ancak bu klavyeyı alıpta %200 kar edıcek adamlardan ıgrenıyorum acıkcası para yedırmeyın onlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral bu klavye muthıs bısey ama fıyatları bana gore cok yuksek
Alternatif atabilir misiniz?Cok bi olayi yok bu arada asiri abartmayin.
Ben 2k vermezdim. 2 yıl garantisi oldugu için 300 fazla verip bunu alırdım ama knob yok... https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavyeF75 sarı siteden param güvende ile 2 k ya alınır mı değer mi sizce
Knob dışında daha iyi bir modelde değil, garanti çok önemli bir şey değil nerden baksan.Ben 2k vermezdim. 2 yıl garantisi oldugu için 300 fazla verip bunu alırdım ama knob yok... https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye
knob dışında ne eksiği var ki ?Knob dışında daha iyi bir modelde değil
F75 in içi daha doluknob dışında ne eksiği var ki ?
F75 in içi daha dolu
Attığın V87 PRO modeli için, düz V87 öyle değildiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Katmanları aynı gibi ama kalınlığı, kalitesi farklı olabilir. Hangisi daha iyi acaba