- Bütçe
- 10000000000000000000000000000
Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.
10 k ya çıkarız değersebütçe nedir
https://www.gaming.gen.tr/urun/6038...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ tmr versiyon mekanik ve manyetik switch destekliyor eger daha iyi bişey istiyorsan iqounıx ve melgeek bak @freygasm10 k ya çıkarız değerse
hocam bunun ne özelliği var meselahttps://www.gaming.gen.tr/urun/6038...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ tmr versiyon mekanik ve manyetik switch destekliyor eger daha iyi bişey istiyorsan iqounıx ve melgeek bak @freygasm
manyetik switch aluminyum kasa tmr özelligi var hem manyetik hem mekanik switch destekliyorhocam bunun ne özelliği var mesela
Asus ROG azoth bakabilirsin hoş klavye, razer huntsman V3 x veya v3 pro olabilir eğer bilindik markalardan istersen diğer markalardan ise başka arkadaşlar mutlaka tavsiye verecektir zatenMerhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.
hocam piyasanın en iyisi bu mu peki misal aula beni bazen çıldırtıyor. özellikle f ve normal diğer klavyelerdeki bazı fonksiyonlar kısıtlı klavyede ayar çekmek gerekiyor falan duvara vurasım geliyor. birde klavye çok sık ve ufak değil mi hocammanyetik switch aluminyum kasa tmr özelligi var hem manyetik hem mekanik switch destekliyor
İyi güzel hoş klavye yapıyorlar da %60 kadar küçültmeye gerek var mı be bari yön tuşları olsunhttps://www.gaming.gen.tr/urun/6038...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ tmr versiyon mekanik ve manyetik switch destekliyor eger daha iyi bişey istiyorsan iqounıx ve melgeek bak @freygasm
bilindik markalarda razer blackwidow v4 pro çekerdim de hocam bahsedilen klavyelerden çok daha iyilerri var daha ucuza falanAsus ROG azoth bakabilirsin hoş klavye, razer huntsman V3 x veya v3 pro olabilir eğer bilindik markalardan istersen diğer markalardan ise başka arkadaşlar mutlaka tavsiye verecektir zaten
piyasada çok model var bunlar top tier yani küçük cidden lakin tmr olması hem yazım ses hemde performans açısından çok iyihocam piyasanın en iyisi bu mu peki misal aula beni bazen çıldırtıyor. özellikle f ve normal diğer klavyelerdeki bazı fonksiyonlar kısıtlı klavyede ayar çekmek gerekiyor falan duvara vurasım geliyor. birde klavye çok sık ve ufak değil mi hocam
ez63 var ama o tmr degil sadece pcbsi manyetik destekliyorİyi güzel hoş klavye yapıyorlar da %60 kadar küçültmeye gerek var mı be bari yön tuşları olsun![]()
tmr falan nedir bilmiyorum açıkçası mekanik aşığı olduğum kesin ama razer blackwidow v3 den sonrapiyasada çok model var bunlar top tier yani küçük cidden lakin tmr olması hem yazım ses hemde performans açısından çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ez63 var ama o tmr degil sadece pcbsi manyetik destekliyor
Tmr dediğin nedir biraz açıklar mısınpiyasada çok model var bunlar top tier yani küçük cidden lakin tmr olması hem yazım ses hemde performans açısından çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ez63 var ama o tmr degil sadece pcbsi manyetik destekliyor