Neler Yeni

Aula F75 Den daha iyi klavye önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
Bütçe
10000000000000000000000000000
Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Sercan GÖKALP
Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.
Asus ROG azoth bakabilirsin hoş klavye, razer huntsman V3 x veya v3 pro olabilir eğer bilindik markalardan istersen diğer markalardan ise başka arkadaşlar mutlaka tavsiye verecektir zaten

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
manyetik switch aluminyum kasa tmr özelligi var hem manyetik hem mekanik switch destekliyor
hocam piyasanın en iyisi bu mu peki misal aula beni bazen çıldırtıyor. özellikle f ve normal diğer klavyelerdeki bazı fonksiyonlar kısıtlı klavyede ayar çekmek gerekiyor falan duvara vurasım geliyor. birde klavye çok sık ve ufak değil mi hocam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
Asus ROG azoth bakabilirsin hoş klavye, razer huntsman V3 x veya v3 pro olabilir eğer bilindik markalardan istersen diğer markalardan ise başka arkadaşlar mutlaka tavsiye verecektir zaten
bilindik markalarda razer blackwidow v4 pro çekerdim de hocam bahsedilen klavyelerden çok daha iyilerri var daha ucuza falan

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam piyasanın en iyisi bu mu peki misal aula beni bazen çıldırtıyor. özellikle f ve normal diğer klavyelerdeki bazı fonksiyonlar kısıtlı klavyede ayar çekmek gerekiyor falan duvara vurasım geliyor. birde klavye çok sık ve ufak değil mi hocam
piyasada çok model var bunlar top tier yani küçük cidden lakin tmr olması hem yazım ses hemde performans açısından çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi güzel hoş klavye yapıyorlar da %60 kadar küçültmeye gerek var mı be bari yön tuşları olsun 😂
ez63 var ama o tmr degil sadece pcbsi manyetik destekliyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
piyasada çok model var bunlar top tier yani küçük cidden lakin tmr olması hem yazım ses hemde performans açısından çok iyi

tmr falan nedir bilmiyorum açıkçası mekanik aşığı olduğum kesin ama razer blackwidow v3 den sonra

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Sercan GÖKALP

Tmr dediğin nedir biraz açıklar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,695
Üyeler
169,324
Son üye
WatroX0