Neler Yeni

Aula F75 Den daha iyi klavye önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
hocam fazla uzatmadan :D ne alsam yav

Loki_0

80+
pc hocası incelemede gördüm hocam çok premium da ne bileyim mouse da bakıyorum aşırıya kaçmak istemem ekipmanda bütçe kısmında pc iç donanım hariç elbette acımam bütçede
Hocam o zaman hem büyük hem manyetik switch istiyorsanız w75 yada akko hall effectlere bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.
Asus Rog Strix Flare 2 Animate

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Sercan GÖKALP
switch konusunda ıqonıx wootıng razera göre daha başarılı çalışıyor ıqunıx wootıngde geçmiş bir teste göre
Zaten switch olarak değil yazılımla getirdikleri için daha şu an tam stabil değil diye gördüm ama illaki güncelleme ile falan düzeltirler tabii koskoca markalar. Ama tabii işin güzel yanı bunu razer da kullanmak için illa huntsman almanız gerekiyorken wooting tarafında destekleyen bütün klavyelerde var şu an. Ama yine söylüyorum eğer cepten iyi bir meblağ çıkacaksa garantisiz bir ürün almak da insanı korkutuyor yemin ediyorum şu ülkede alışveriş yapmak çok zor ya o kadar çok parametre var ki düşünmemiz gereken insan keyifle bir şey alamıyor 😂

Gurkanpiro

80+ Platinum
Zaten switch olarak değil yazılımla getirdikleri için daha şu an tam stabil değil diye gördüm ama illaki güncelleme ile falan düzeltirler tabii koskoca markalar. Ama tabii işin güzel yanı bunu razer da kullanmak için illa huntsman almanız gerekiyorken wooting tarafında destekleyen bütün klavyelerde var şu an. Ama yine söylüyorum eğer cepten iyi bir meblağ çıkacaksa garantisiz bir ürün almak da insanı korkutuyor yemin ediyorum şu ülkede alışveriş yapmak çok zor ya o kadar çok parametre var ki düşünmemiz gereken insan keyifle bir şey alamıyor 😂
maalesef tr gümrükten dolayı insanlar çekiniyor eger öyle bişey olmasaydı adamlar global destek sunuyorlar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Sercan GÖKALP
maalesef tr gümrükten dolayı insanlar çekiniyor eger öyle bişey olmasaydı adamlar global destek sunuyorlar
Hiç sorma ya adamların ödü kopuyor bir şeyden memnun olacağız diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
FUN60 ULTRA TMR Beyaz renk klavyemi satıyorum almak isterseniz gayet de uyguna koydum bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,741
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom