Hocam o zaman hem büyük hem manyetik switch istiyorsanız w75 yada akko hall effectlere bakın.pc hocası incelemede gördüm hocam çok premium da ne bileyim mouse da bakıyorum aşırıya kaçmak istemem ekipmanda bütçe kısmında pc iç donanım hariç elbette acımam bütçede
Asus Rog Strix Flare 2 AnimateMerhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi aula f75 kullanıyorum ama yetersiz gibi geliyor bundan daha iyi max performans max hız max kalite fps rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan gibi bir klavye arıyorum.
Zaten switch olarak değil yazılımla getirdikleri için daha şu an tam stabil değil diye gördüm ama illaki güncelleme ile falan düzeltirler tabii koskoca markalar. Ama tabii işin güzel yanı bunu razer da kullanmak için illa huntsman almanız gerekiyorken wooting tarafında destekleyen bütün klavyelerde var şu an. Ama yine söylüyorum eğer cepten iyi bir meblağ çıkacaksa garantisiz bir ürün almak da insanı korkutuyor yemin ediyorum şu ülkede alışveriş yapmak çok zor ya o kadar çok parametre var ki düşünmemiz gereken insan keyifle bir şey alamıyorswitch konusunda ıqonıx wootıng razera göre daha başarılı çalışıyor ıqunıx wootıngde geçmiş bir teste göre
maalesef tr gümrükten dolayı insanlar çekiniyor eger öyle bişey olmasaydı adamlar global destek sunuyorlarZaten switch olarak değil yazılımla getirdikleri için daha şu an tam stabil değil diye gördüm ama illaki güncelleme ile falan düzeltirler tabii koskoca markalar. Ama tabii işin güzel yanı bunu razer da kullanmak için illa huntsman almanız gerekiyorken wooting tarafında destekleyen bütün klavyelerde var şu an. Ama yine söylüyorum eğer cepten iyi bir meblağ çıkacaksa garantisiz bir ürün almak da insanı korkutuyor yemin ediyorum şu ülkede alışveriş yapmak çok zor ya o kadar çok parametre var ki düşünmemiz gereken insan keyifle bir şey alamıyor![]()
kullandım geçmişte hocam hotswap olmadığı sürece çöp hepsi benim gözümde artıkAsus Rog Strix Flare 2 Animate
hocam kafa karıştı iyice ne alayım.maalesef tr gümrükten dolayı insanlar çekiniyor eger öyle bişey olmasaydı adamlar global destek sunuyorlar
Hiç sorma ya adamların ödü kopuyor bir şeyden memnun olacağız diyemaalesef tr gümrükten dolayı insanlar çekiniyor eger öyle bişey olmasaydı adamlar global destek sunuyorlar