Neler Yeni

Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Gürbıdak
driver üzerinden mi yoksa klavye üzerinden tuş kombinasyonu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

driver üzerinden mi yoksa klavyeden mi yapmam gerekiyor. düzeleciğini düşünmüyorum ama bi deneyeyim
Fn ve esc tuşuna basılı tut 6-7 saniye

Oguz...

80+ Bronze
Epomaker daki firmware update i yaptığında zaten resetliyor. Temu müşteri hizmetlerine yaz video ekle geri öderler paranın tamamını büyük ihtimalle

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
Temu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Switchlerin yerini değiştirip dener misiniz? Hotswap sonuçta switchler mi bozuk yoksa başka bir sıkıntı mı var anlamış olursunuz.

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
Epomaker daki firmware update i yaptığında zaten resetliyor. Temu müşteri hizmetlerine yaz video ekle geri öderler paranın tamamını büyük ihtimalle
geri göderim vs nasıl oluyor

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Ali Mert Okuducu
Tuş ataması için farklı bir uygulama var diyorlardı bilen var mı?

Oguz...

80+ Bronze
Onu müşteri hizmetleriyle konuş tahminen arızalı diye geri istemiye bilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi driverında klavye simgesine tıkla ordan yapıyorsun tuş atamasını

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Ömer Murat KARACA
şuan elimde 2 adet var. İkisi de ilk bağladığımda ufak bi sapıtma yaptı ancak sonrasında düzeldi, ikisini de 3'er gün kullandım sorunsuzlar çok şükür. Yoldakiler de sorunsuz gelir umarım. Driver'ı da bi tuhaf, yüklüyse onu silip deneyebilirsin hocam

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
şuan elimde 2 adet var. İkisi de ilk bağladığımda ufak bi sapıtma yaptı ancak sonrasında düzeldi, ikisini de 3'er gün kullandım sorunsuzlar çok şükür. Yoldakiler de sorunsuz gelir umarım. Driver'ı da bi tuhaf, yüklüyse onu silip deneyebilirsin hocam
şuan switchleri değiştirip bakıyorum driveri silerim düzelmeyecek gibi ama hayırlsıı

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Ucuz alınca böyle olur bi ton şikayet gelmeye başlamış xjbxcnvs :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.