Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Epomaker daki firmware update i yaptığında zaten resetliyor. Temu müşteri hizmetlerine yaz video ekle geri öderler paranın tamamını büyük ihtimalle

Temu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Switchlerin yerini değiştirip dener misiniz? Hotswap sonuçta switchler mi bozuk yoksa başka bir sıkıntı mı var anlamış olursunuz.

Tuş ataması için farklı bir uygulama var diyorlardı bilen var mı?

Onu müşteri hizmetleriyle konuş tahminen arızalı diye geri istemiye bilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi driverında klavye simgesine tıkla ordan yapıyorsun tuş atamasını

şuan elimde 2 adet var. İkisi de ilk bağladığımda ufak bi sapıtma yaptı ancak sonrasında düzeldi, ikisini de 3'er gün kullandım sorunsuzlar çok şükür. Yoldakiler de sorunsuz gelir umarım. Driver'ı da bi tuhaf, yüklüyse onu silip deneyebilirsin hocam

şuan elimde 2 adet var. İkisi de ilk bağladığımda ufak bi sapıtma yaptı ancak sonrasında düzeldi, ikisini de 3'er gün kullandım sorunsuzlar çok şükür. Yoldakiler de sorunsuz gelir umarım. Driver'ı da bi tuhaf, yüklüyse onu silip deneyebilirsin hocam
şuan switchleri değiştirip bakıyorum driveri silerim düzelmeyecek gibi ama hayırlsıı

Ucuz alınca böyle olur bi ton şikayet gelmeye başlamış xjbxcnvs :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,840
Üyeler
174,020
Son üye
DumbellPresS