Neler Yeni

AULA F75 gıbı bı şans tekrar gelırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
arkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama;
yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım hissi çok hassas özellikle fps oyunlarında elin alışana kadar çok zorluyor ve bunu software üzerinden ayarlayamıyorsun(bir ayar var ama değiştirsen bile farketmiyor). Rgb berbat en kötü rampage klavyelerin bir çoğu ile aynı rgbye sahip bir fark göremedim.
1.5 K ya benzeri klavyeler var. eminim öven arkadaşların gözlerini kapatıp herhangi bir klavye ile f75 i karşılaştırsak arada ki farkı anlayamazlar. dediğim gibi tamamen overrated bir ürün
Yaptığın analizde bahsettiğin basım hassasiyeti ayarlama falan demişsin manyetik bir klavye almıyorsun dostum 900 liraya hotswap mekanik klavye alıyorsun ve dediğin sorunları yaşayan 10 kişide belki 2 kişidir onuda içinden gelen switch ile değiştirebilirsin rgb berbat demişsin rgb den nasıl bir beklentin olabilir 1.5k ya benzeri klavyeler dediğin klavyeler redragon vs. geliyor sence aynı klasmanda bulunabilecek ürünler mi sorgulamanı beklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yasin
Dostum bunu neye nazaran böyle bir yorum yaptın bana bir tık marjinal olmaya çalışıyormuşsun gibime geldi bu klavye de abartılan herhangi bir şey göremiyorum ben türkiye pazarına baktığın zaman bu fiyatlara böyle bir klavye bulabilecekmisin merak ediyorum fiyatı uygun değil sadece kampanya üzerine yaşandı böyle bir durum kalite konusuna gelirsek alüminyum kasalar metal kasalardan bahsediyorsan senin düşüncen farklı seviyelerde bu fiyat bandında öyle bir klavye almışsın bence otur şükret keycaps leri sadece bu fiyata alabilirsin hotswap olması da cabası istediğin switch i kullanabilirsin eğer tabi diyorsan kalitede sorun var senin 5k altı klavye kullanmaman gerekiyor şahsi fikrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş marjinal olma çabasında sadece oda farkındadır ürünün kalitesinden
vallahi billahi marjinallikle falan alakası yok mesela ajazz 159 çok övüldü ve haklılar çok güzel mouse fiyatına göre.
ben f75 i aldığım fiyatına verdim şahsen abartılan bir ürün olduğunu düşünüyorum. ama yazdıklarımı okurken klavyeye bok gibi dediğimi düşünmüşsün ben öyle demiyorum. standart bir klavye yani pazarda emsali bulunuyor sadece gereğinden fazla abartıldı.
hotswap için ucuz bir klavye arayan arkadaş varsa orası da ayrı garip bence çünkü alacağın herhangi bir switch zaten klavyeden pahalı olacak.

Yaptığın analizde bahsettiğin basım hassasiyeti ayarlama falan demişsin manyetik bir klavye almıyorsun dostum 900 liraya hotswap mekanik klavye alıyorsun ve dediğin sorunları yaşayan 10 kişide belki 2 kişidir onuda içinden gelen switch ile değiştirebilirsin rgb berbat demişsin rgb den nasıl bir beklentin olabilir 1.5k ya benzeri klavyeler dediğin klavyeler redragon vs. geliyor sence aynı klasmanda bulunabilecek ürünler mi sorgulamanı beklerim
agacım yazdıklarımı tekrar oku istiyorsan sen ürünü savunuyorsun suanda ancak ürünü kötülemiyorum abartılıyor diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
vallahi billahi marjinallikle falan alakası yok mesela ajazz 159 çok övüldü ve haklılar çok güzel mouse fiyatına göre.
ben f75 i aldığım fiyatına verdim şahsen abartılan bir ürün olduğunu düşünüyorum. ama yazdıklarımı okurken klavyeye bok gibi dediğimi düşünmüşsün ben öyle demiyorum. standart bir klavye yani pazarda emsali bulunuyor sadece gereğinden fazla abartıldı.
hotswap için ucuz bir klavye arayan arkadaş varsa orası da ayrı garip bence çünkü alacağın herhangi bir switch zaten klavyeden pahalı olacak.

agacım yazdıklarımı tekrar oku istiyorsan sen ürünü savunuyorsun suanda ancak ürünü kötülemiyorum abartılıyor diyorum.
Kankam ürünü savunmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bu fiyat bandında cidden diğer klavyeler ile karşılaştıralamayacak bir seviyede ürünü kötülemediğinin farkındayım abartılmaması gerekiyor fakat ben abartılıyor dediğin için abartılmıyor sadece ortada olan gerçekler göz önüne alındığı zaman abartıldığını düşünmüyorum sadece gerçekler söyleniyor

Tekrar dediğim gibi herkesin beklentisi üründen farklı olabilir dediğin gibi switch fitatları uçmuş gitmiş alacağı switch takımı hayliyle daha pahalı olacak fakat beklenti meselesi 5 adet klavye yerine bu kasayı beğenip customlayıp kullanılabilme özelliği olan klavyeye 900 vermek ne bileyim gerçekten bedava denecek bir fiyat olduğunu düşünüyorum senin ilk bahsettiğin gibi kenara atılması gereken bir ürün değil kesinlikle

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kenan Fetheden
arkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama;
yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım hissi çok hassas özellikle fps oyunlarında elin alışana kadar çok zorluyor ve bunu software üzerinden ayarlayamıyorsun(bir ayar var ama değiştirsen bile farketmiyor). Rgb berbat en kötü rampage klavyelerin bir çoğu ile aynı rgbye sahip bir fark göremedim.
1.5 K ya benzeri klavyeler var. eminim öven arkadaşların gözlerini kapatıp herhangi bir klavye ile f75 i karşılaştırsak arada ki farkı anlayamazlar. dediğim gibi tamamen overrated bir ürün
Yazılımla kullanmaya gerek yok bu f/p ürünü zaten bastığım tuş işlevini yapsa yeter

Top Bottom