enes.yildirim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Enes Yıldırım
Yaptığın analizde bahsettiğin basım hassasiyeti ayarlama falan demişsin manyetik bir klavye almıyorsun dostum 900 liraya hotswap mekanik klavye alıyorsun ve dediğin sorunları yaşayan 10 kişide belki 2 kişidir onuda içinden gelen switch ile değiştirebilirsin rgb berbat demişsin rgb den nasıl bir beklentin olabilir 1.5k ya benzeri klavyeler dediğin klavyeler redragon vs. geliyor sence aynı klasmanda bulunabilecek ürünler mi sorgulamanı beklerimarkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama;
yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım hissi çok hassas özellikle fps oyunlarında elin alışana kadar çok zorluyor ve bunu software üzerinden ayarlayamıyorsun(bir ayar var ama değiştirsen bile farketmiyor). Rgb berbat en kötü rampage klavyelerin bir çoğu ile aynı rgbye sahip bir fark göremedim.
1.5 K ya benzeri klavyeler var. eminim öven arkadaşların gözlerini kapatıp herhangi bir klavye ile f75 i karşılaştırsak arada ki farkı anlayamazlar. dediğim gibi tamamen overrated bir ürün