Neler Yeni

AULA F75 gıbı bı şans tekrar gelırmı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
bi kaç aydır kullanıyorum fiyatına göre çok kaliteli bu fiyata ne alacaksın da bundan daha iyi olacak
Yani hocam artık fazla eleştiri bokunu çıkarmak oluyor bana kalırsa bugün bi yemek yesen dışarda 500tl cebinde para kalmıyor. Kaldıki kargo vergi hepsi dahil bu paralara bu klavyeyi almak büyük velinimetti yani. Ayrıca yukarda bi arkadaş yazmış harbiden Türkiye’ye satışı kapamışlar yurtdışına hala satıyorlar üzdü bi tık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yasin
arkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama;
yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım hissi çok hassas özellikle fps oyunlarında elin alışana kadar çok zorluyor ve bunu software üzerinden ayarlayamıyorsun(bir ayar var ama değiştirsen bile farketmiyor). Rgb berbat en kötü rampage klavyelerin bir çoğu ile aynı rgbye sahip bir fark göremedim.
1.5 K ya benzeri klavyeler var. eminim öven arkadaşların gözlerini kapatıp herhangi bir klavye ile f75 i karşılaştırsak arada ki farkı anlayamazlar. dediğim gibi tamamen overrated bir ürün

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Ağır
Yani hocam artık fazla eleştiri bokunu çıkarmak oluyor bana kalırsa bugün bi yemek yesen dışarda 500tl cebinde para kalmıyor. Kaldıki kargo vergi hepsi dahil bu paralara bu klavyeyi almak büyük velinimetti yani. Ayrıca yukarda bi arkadaş yazmış harbiden Türkiye’ye satışı kapamışlar yurtdışına hala satıyorlar üzdü bi tık.
alıp olmayan hataları desteğe yazıp parasını alıyorlardı ürün ellerinde kalıyodu ondan trye satmıyolar artık. bu sistemi de kaldırdılar tabi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
arkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama;
yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım hissi çok hassas özellikle fps oyunlarında elin alışana kadar çok zorluyor ve bunu software üzerinden ayarlayamıyorsun(bir ayar var ama değiştirsen bile farketmiyor). Rgb berbat en kötü rampage klavyelerin bir çoğu ile aynı rgbye sahip bir fark göremedim.
1.5 K ya benzeri klavyeler var. eminim öven arkadaşların gözlerini kapatıp herhangi bir klavye ile f75 i karşılaştırsak arada ki farkı anlayamazlar. dediğim gibi tamamen overrated bir ürün
900 lıraya dandırık membran alınacak yerıne tabıkı ama sımdıkı fıyatına sahsen tercıh etmezdım

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Ağır
800 civarına daha iyisini bulabiliyorsanız söyleyin arkadaş değerlendirsin o zaman 1.5 civarına var demek kolay bütçe önemli ya hani

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
alıp olmayan hataları desteğe yazıp parasını alıyorlardı ürün ellerinde kalıyodu ondan trye satmıyolar artık. bu sistemi de kaldırdılar tabi.
Abi millet helal haram umursamıyo suistimal ediyorlar adamlarda doğru olanı yaptı kaldırdı. Yapacak bir şey yok çok fiyatına göre cayır cayır bir üründü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yasin
800 civarına daha iyisini bulabiliyorsanız söyleyin arkadaş değerlendirsin o zaman 1.5 civarına var demek kolay bütçe önemli ya hani
redragon klavyelerine bakabilirsin arada farkları yok bence. yani burda söylemek istediğim kaçırdım diyen arkadaşların üzülmesine gerek yok çünkü bişey kaçırmadılar :D

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Ağır
Abi millet helal haram umursamıyo suistimal ediyorlar adamlarda doğru olanı yaptı kaldırdı. Yapacak bir şey yok çok fiyatına göre cayır cayır bir üründü.
şu zamana kadar bi eksisi F tuşları arada kafayı yiyor onun dışında okey ürün fiyatına göre rakipsizdi şuan ki fiyata alınmaz ama orası ayrı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Valla hocam tuf k3 kullanıyordum o sönük rezalet rgblere bin basıyor modlarıda gayet okey ki kaldıki bu paraya bırakın mekaniği membran zor buluyorsunuz. Hot-swap olmasıda cabası arkadaşımda redragron k617 var redragon kullandım sevdiğim markadır ama hot swap denemeyecek bir klavye. Bir switchi sökmek için switchi parçalamanız gerekiyor. Basım hassasiyeti konusuda beni cs gibi oyunlarda hiç rahatsız etmiyor kaldıki switchlerle çözülür büyük ihtimal. Bu fiyat bandında hangi klavyeyi koyarsanız koyun çok rahat farkını ortaya koyacak bi klavye popüler oldu diye çamur atmanın bi manası olmadığını düşünüyorum. Yazılımda firmware update yaptıktan sonra tıkırında çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu zamana kadar bi eksisi F tuşları arada kafayı yiyor onun dışında okey ürün fiyatına göre rakipsizdi şuan ki fiyata alınmaz ama orası ayrı
Bende şuanki fiyatını vermezdim açıkçası hocam.

Gurkanpiro

80+ Platinum
redragon klavyelerine bakabilirsin arada farkları yok bence. yani burda söylemek istediğim kaçırdım diyen arkadaşların üzülmesine gerek yok çünkü bişey kaçırmadılar :D
ustunde gelen abs double shot keycapsler 800 900 say swıtchler onada 800 900 say kabloyu swıtch cıkartma aparatınıda 200 300 say

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Temu fiyatıyla redragonun klavyeleri yanında duramaz net.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.
evet fiyatı uygun ama kalitesinin iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
Dostum bunu neye nazaran böyle bir yorum yaptın bana bir tık marjinal olmaya çalışıyormuşsun gibime geldi bu klavye de abartılan herhangi bir şey göremiyorum ben türkiye pazarına baktığın zaman bu fiyatlara böyle bir klavye bulabilecekmisin merak ediyorum fiyatı uygun değil sadece kampanya üzerine yaşandı böyle bir durum kalite konusuna gelirsek alüminyum kasalar metal kasalardan bahsediyorsan senin düşüncen farklı seviyelerde bu fiyat bandında öyle bir klavye almışsın bence otur şükret keycaps leri sadece bu fiyata alabilirsin hotswap olması da cabası istediğin switch i kullanabilirsin eğer tabi diyorsan kalitede sorun var senin 5k altı klavye kullanmaman gerekiyor şahsi fikrim

Hocam valla fiyatına göre kalitesi fazlaydı bile ses olsun rgb olsun gayet okeydi hala kullanıyorum siz bu fiyatlara en üst seviye şeyler bekliyorsunuz şuan en dandik klavyeler bu fiyatlarda zaten 500-900 arası çok rahat alınabilennbir klavyeydi yani.
Arkadaş marjinal olma çabasında sadece oda farkındadır ürünün kalitesinden

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Ağır
Valla hocam tuf k3 kullanıyordum o sönük rezalet rgblere bin basıyor modlarıda gayet okey ki kaldıki bu paraya bırakın mekaniği membran zor buluyorsunuz. Hot-swap olmasıda cabası arkadaşımda redragron k617 var redragon kullandım sevdiğim markadır ama hot swap denemeyecek bir klavye. Bir switchi sökmek için switchi parçalamanız gerekiyor. Basım hassasiyeti konusuda beni cs gibi oyunlarda hiç rahatsız etmiyor kaldıki switchlerle çözülür büyük ihtimal. Bu fiyat bandında hangi klavyeyi koyarsanız koyun çok rahat farkını ortaya koyacak bi klavye popüler oldu diye çamur atmanın bi manası olmadığını düşünüyorum. Yazılımda firmware update yaptıktan sonra tıkırında çalışıyor.

Bende şuanki fiyatını vermezdim açıkçası hocam.
firmware e update gelmiş F tuşu sorunu da çözüldü :D

Top Bottom