Hocam monitör konusu böyle değil işte. TR'de monitörü düzgün inceleyen, yanlış bilgi vermeden inceleyen kanal/sote vs. sayısı maalesef 0. Sıkıntı burada. Ve monitör bayağı detaylı ve karışik bir alan. Malum ses ve görüntülenme böyle biliyorsunuz.Bu tarz forumlar zaten benim gözümde araştırmayı sevmeyen, üşenen insanlara araştırmacı insanların yardım ettiği yer Google'a 2kelime yaz çıkmıyor mu ingilizce yaz illa çıkıyor Tarayıcı gibi kullanıyor çoğu insan. Ben veya siz de doğuştan bilmiyosunuz bazı şeyleri zaten
Hocam sagolun bende ayni sorunu yaşadım kafa atıyordum az daha klavyeyeçözdük gerek kalmadı
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=1&_sid=7cc6ff990&_ss=r bunu indir üstad klavyeyi kablosuyla pcye bağla İndirdiğin firmware çalıştır.bir süre sonra pass yazacak.firmwarei kapa ozaman klavye kablosunu tak çıkarMerhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım