qBedirhanq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
green switch sesli diye bunun yanında ajazz dkw400 almıstım bunuda iade ederim kalite fln umrumda olmaz daha yazamıyor klavyeKronik sanırım neyse koleksiyonda durur.
green switch sesli diye bunun yanında ajazz dkw400 almıstım bunuda iade ederim kalite fln umrumda olmaz daha yazamıyor klavyeKronik sanırım neyse koleksiyonda durur.
sorunun ne acıklarsan yardımcı olmaya calısıyımgreen switch sesli diye bunun yanında ajazz dkw400 almıstım bunuda iade ederim kalite fln umrumda olmaz daha yazamıyor klavye
keşke bu konular ben klavyeyi almadan önce acılsaydıBu gün alacaktım bu klavyeyi şu andan itibaren almamaya karar verdim .d
2.4ghz ile kullanırken klavyenin uygulamasından renkleri seçtim klave yazmamaya başladı kabloluya geçtim ahla sorun devam ediyorsorunun ne acıklarsan yardımcı olmaya calısıyım
sunu denermısınkeşke bu konular ben klavyeyi almadan önce acılsaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.4ghz ile kullanırken klavyenin uygulamasından renkleri seçtim klave yazmamaya başladı kabloluya geçtim ahla sorun devam ediyor
pc reslekeşke bu konular ben klavyeyi almadan önce acılsaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.4ghz ile kullanırken klavyenin uygulamasından renkleri seçtim klave yazmamaya başladı kabloluya geçtim ahla sorun devam ediyor
şimdi çalısıyor hocam ama yinede iade ediceğim veya satacağım red switch sanarakj almıştımsunu denermısın
sarj ledi kapanabiliyormu kullanma kılavuzunu hiç okumadımsanırım bazılarına sorunlu gitmiş. banada switchlerden biri bükülmüş gelmişti 2 gün neden şarj ledi kapanmıyor dıye dusunuyodum. meğer shift switchi kısa kalmış çalışmıyormuş o yuzden fn shift yapamamışım. ben 2 tane aldım ikisinde de sorun yok bu switch dışında. sorunu olanlar bunu foruma yazmaya daha meğilli oldugundan sıkıntı varmış gibi gözüküyor sanırım ama binlerce insan arasından 5 10 kişi falandır herhalde. riske değer 90 gün iade süresi var zaten.
kronik sorunlu kral normal yani ne diyelimsorun halen devam ediyor
ctrl + alt + q basın@ tuşu yapamamam dışı hiçbir sorun yok şuan hayatımda klavyede gayet güzel bence bir sorun yaşamadım
@@@@@ oluyor teşekkürler hocam artık 2 farklı klavyeyi yan yana koyup kullanmıcamctrl + alt + q basın