Temudakini alamamistim sonradan aliexpresse de geldi 4 aralıkta siparis ettim hala kargo gelmedi son guncellemede 8 aralik yaziyor yazan seyi turkce diline cevirdigim zaman gonderiyi iptal et talebi gibi biseyler yaziyor ne yapmaliyim
Dolandırıcı zaten o satıcı iyi ki iptal olmuşTemudakini alamamistim sonradan aliexpresse de geldi 4 aralıkta siparis ettim hala kargo gelmedi son guncellemede 8 aralik yaziyor yazan seyi turkce diline cevirdigim zaman gonderiyi iptal et talebi gibi biseyler yaziyor ne yapmaliyim
dostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardiDolandırıcı zaten o satıcı iyi ki iptal olmuş
export cancelled diyorsa o ürün elinize ulaşamaz zaten. Geçen konu vardı bununla alakalıdostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardi
dostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardi
ne yapmaliyim hocam suan okudum o konuyuda anlamadımexport cancelled diyorsa o ürün elinize ulaşamaz zaten. Geçen konu vardı bununla alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aliexpress aula f75 dolandırıcılığı
Selam arkadaşlar 02.12.2024 tarihinde aliexpress üzerinden f75 klavye siparişi verdim ve verir vermez dolandırıcı olduğunu gördüm iptal etmek istedim ama onaylanmadan kargoya verdiler. Normalde klavyenin 1023 gram kutu ağırlığı olması gerekiyorken kargo takipten baktığımda 266 gram olarak...forum.donanimarsivi.com