Neler Yeni

AULA F75 KARGO SORUNU

hsyncan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
Temudakini alamamistim sonradan aliexpresse de geldi 4 aralıkta siparis ettim hala kargo gelmedi son guncellemede 8 aralik yaziyor yazan seyi turkce diline cevirdigim zaman gonderiyi iptal et talebi gibi biseyler yaziyor ne yapmaliyim

Ekler

• IMG_0518.png
    IMG_0518.png
    337.3 KB · Hit: 16
  • IMG_0517.png
    IMG_0517.png
    346 KB · Hit: 15

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Arnold Ciwardagexer
Temudakini alamamistim sonradan aliexpresse de geldi 4 aralıkta siparis ettim hala kargo gelmedi son guncellemede 8 aralik yaziyor yazan seyi turkce diline cevirdigim zaman gonderiyi iptal et talebi gibi biseyler yaziyor ne yapmaliyim
Dolandırıcı zaten o satıcı iyi ki iptal olmuş

hsyncan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıcı zaten o satıcı iyi ki iptal olmuş
dostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Arnold Ciwardagexer
dostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardi
export cancelled diyorsa o ürün elinize ulaşamaz zaten. Geçen konu vardı bununla alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hsyncan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
export cancelled diyorsa o ürün elinize ulaşamaz zaten. Geçen konu vardı bununla alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapmaliyim hocam suan okudum o konuyuda anlamadım

Top Bottom