ne kadara alacaksın ben geçen hafta 1900e amazondan aldım klavye güzel baya ama alacaksan beyaz al onun sesi daha iyi yeşil switch olduğu içinForumlarda tuşlar basılı kalıyo yazanlar olmuş uzun kullanımda sorun yaşayanlar oldumu
Amazondaki ingilizce ben türkçe alıcam oada hepsiburadada 2700 e falan geliyone kadara alacaksın ben geçen hafta 1900e amazondan aldım klavye güzel baya ama alacaksan beyaz al onun sesi daha iyi yeşil switch olduğu için
ne kadara alacaksın ben geçen hafta 1900e amazondan aldım klavye güzel baya ama alacaksan beyaz al onun sesi daha iyi yeşil switch olduğu için
benim tuşlar şeffaf değil yani renkleri geçirmiyor temudan keycaps alıcam bende bu yüzden İngilizce olması pek önemlimi senin içinAula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Hocam bu türkçe ama sanki tuşlardaki harfler siyah görünüyor şeffaf değil gibi sizinki şeffafmı
Önemli. Hepsiburadada türkçe şeffaf ama 2750 ye düşüyo azcık indirimle değermibenim tuşlar şeffaf değil yani renkleri geçirmiyor temudan keycaps alıcam bende bu yüzden İngilizce olması pek önemlimi senin için
değmez temudan çok güzel keycaps alırsın aradaki farkaÖnemli. Hepsiburadada türkçe şeffaf ama 2750 ye düşüyo azcık indirimle değermi
Uyumlu bulunurmudeğmez temudan çok güzel keycaps alırsın aradaki farka
türkçe olmaz sadece, hemen her tuş takımı oluyor bu klaavyeye. Ayrıca böyle şeffaf olmayan tuşlar daha kaliteli oluyor basım hissiyatı falan. Tuşların arasında gözüken ışık yeterli oluyor geneldeUyumlu bulunurmu