Neler Yeni

AULA F75 KLAVYE F3 F5 BOZUK

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
F3 tuşuna basınca aynı taba basınca uygulamar arasında geçiş yapabiliyorsunuz ya aynı o şekilde geçiş yapıyor f5 tuşu çalışmıyor driverleri sildim sorun hala devam ediyor. diğer f6 f8 f9 gibi tuşlara basıncada spotifydan şarkı dğeişiyor yazılımsal problem galiba nasil çözebilirim

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
F3 tuşuna basınca aynı taba basınca uygulamar arasında geçiş yapabiliyorsunuz ya aynı o şekilde geçiş yapıyor f5 tuşu çalışmıyor driverleri sildim sorun hala devam ediyor. diğer f6 f8 f9 gibi tuşlara basıncada spotifydan şarkı dğeişiyor yazılımsal problem galiba nasil çözebilirim
Yapma ya ben de söyledim, umarım çözülür

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
FN tuşun takılı kalmış olabilir veya ayarlarda FN tuşunu yapışkan tuş halıne getıren bı kombinasyon var mı diye bir bak. FN tuşunu değiştir olmadı. Benimde şarj ledi sönmüyordu meğer fabrikada switchin bi tanesini yamultmulşşlar içine geçmiş. shift komple çalışmıyordu. Düzeltip pini geri taktım.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapma ya ben de söyledim, umarım çözülür
yazılımsal problem yüksek ihtimalle diğer tuşlar sorunsuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyede yazılımsal olarak bir şey bozmuşum yüksek ihtimalle şimdi fn tuşarına basarken f3 f4 f5 vs çalışıyor
FN tuşun takılı kalmış olabilir veya ayarlarda FN tuşunu yapışkan tuş halıne getıren bı kombinasyon var mı diye bir bak. FN tuşunu değiştir olmadı. Benimde şarj ledi sönmüyordu meğer fabrikada switchin bi tanesini yamultmulşşlar içine geçmiş. shift komple çalışmıyordu. Düzeltip pini geri taktım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
FN esc basılı tutup sıfırlar mısın. FNe atamışsın sanırım.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen

Klavyede yazılımsal olarak bir şey bozmuşum yüksek ihtimalle şimdi fn tuşarına basarken f3 f4 f5 vs çalışıyor
Muhtemelen fark etmeden FN yi kitleyen bi fonksiyonu aktif hale getirdin. hiçbir şey düzeltmezse Firmware update atmak çok kolay. kabloyu tak bunu indir
ondan sonra bu yüklüyor yükledikten sonra fişi çekip kapat uygulamayı geri tak fişi. eğer hiçbir şey olmazsa bunu dene ama dediğim gibi muhtemelen FN yi kitleyen bi kombinasyonu yanlışlıkla aktif hale getirdin.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen fark etmeden FN yi kitleyen bi fonksiyonu aktif hale getirdin. hiçbir şey düzeltmezse Firmware update atmak çok kolay. kabloyu tak bunu indir
ondan sonra bu yüklüyor yükledikten sonra fişi çekip kapat uygulamayı geri tak fişi. eğer hiçbir şey olmazsa bunu dene ama dediğim gibi muhtemelen FN yi kitleyen bi kombinasyonu yanlışlıkla aktif hale getirdin.
teşekkürler yüksek ihtimalle bir şeyi bozdum klavye tas gibi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arnold Ciwardagexer
Fn W basmanız gerekiyor. Windows moda geçip öyle deneyin sorun düzelecektir.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123

Yazılımsal problem değil merak etme windows moduna geri alman gerek kitapçığa açıp bakman aklına gelmedimi 😃

Top Bottom