hayır yani iade ettiğim ürünün vergisi bizim aldığımız klavye vergisiz değil mi?Anlamadım soruyu var ya
hayır yani iade ettiğim ürünün vergisi bizim aldığımız klavye vergisiz değil mi?Anlamadım soruyu var ya
Hahahah temu hediye etmiş knk yapcak bir şey yokBazıları gibi bedavaya getirmiyorum en azıdan @Abevallayoh
O hediye işi yalan bu arada parayı verdikten sonra gelen kargoya müdahale edemiyorlar.Hahahah temu hediye etmiş knk yapcak bir şey yok Alıntıyı görüntüle
Hahahah desene kargo kesin gelecekO hediye işi yalan bu arada parayı verdikten sonra gelen kargoya müdahale edemiyorlar.
İade mi ettin kargodaHahahah temu hediye etmiş knk yapcak bir şey yok Alıntıyı görüntüle
Evet iade ettiler ben etmedim onlar etti ben kısmi iade beklerken bütün param geldiİade mi ettin kargoda
Ciddi ciddi kargodayken iade etmiş aynısını ben denedim yapmıyorlar enayisini denk getirmiş.İade mi ettin kargoda
Kargodan geri dönmüyor muydu yaCiddi ciddi kargodayken iade etmiş aynısını ben denedim yapmıyorlar enayisini denk getirmiş.
Hocam şu Ak159 Pro'nun ucuza alınan fotosunu atsanıza tekrar deneyim şunu kayboldu benim foto.Evet iade ettiler ben etmedim onlar etti ben kısmi iade beklerken bütün param geldi
Hiç öyle denk gelmedim.Kargodan geri dönmüyor muydu ya
Uçakta kargo ülkeye geliyorKargo bölgedeki dağımcı şirkete geçerse kolay kolay dönmezde kendi sistemlerindeyse yaparlar bir şekilde
Bakim biHocam şu Ak159 Pro'nun ucuza alınan fotosunu atsanıza tekrar deneyim şunu kayboldu benim foto.