Palo DAYI 👑
80+ Gold
ben beyazı alıcam mouse beyaz mouspad beyaz kasa beyaz sıyah uymuyorGelince yollarım sana aldığım fiyattan
ben beyazı alıcam mouse beyaz mouspad beyaz kasa beyaz sıyah uymuyorGelince yollarım sana aldığım fiyattan
Sepete ekledim kısa süreli fırsatlara falanmı bakıcam nereye bakıcamsepete at onerıyor sana
aynen oraya bakcaksınSepete ekledim kısa süreli fırsatlara falanmı bakıcam nereye bakıcam
esneme dediğiniz dk kaçHarbi bu klavye niye böyle esniyor
4.30 cıvarı 4.40 da olabılrıesneme dediğiniz dk kaç
saunda 1k ya alıyolar eleman 2600 e almış umarım anlamışsısındır daha fazla detay veremıyroum yoksa ban atıyor @B1L0mızrak olayını ben hala çözemedim
esneme dedıklerı benım ak992dede var hatta 820 kullanan varsa ondada var dıye bılıyorum çin mallarının hepsınde aynı ama aşırı kuvvet uygulman lazımesneme dediğiniz dk kaç
4:30esneme dediğiniz dk kaç
Kazık yemişsin diyor. Bu arada alanlara bilgi sağ alt tuşu yok klavyeyi türkçeye aldığınızda @ tuşunu yapamıyorsunuz windowsu eng çevirip öyle @ yapabiliyorsunuz.mızrak olayını ben hala çözemedim
Hayırlı olsun. Mouse'yi almak çok istiyorum ama o kadar ihtiyacım yok ki... Zor tutuyorum kendimi yazık günah boşuna para harcamayayımAyarı verdim. Vergi hariç 1030 TL tutuyor inşallah patlamaz.Alıntıyı görüntüle
8 vardı yediler hemenbu siyahtan kaç tane geldi o kadar bekledik 5 dk yemek yedik gelmiş tükenmiş
sana gelen switchler ne herkes merak ediyorKazık yemişsin diyor. Bu arada alanlara bilgi sağ alt tuşu yok klavyeyi türkçeye aldığınızda @ tuşunu yapamıyorsunuz windowsu eng çevirip öyle @ yapabiliyorsunuz.
hocam siyaha denk gelirsen etiket çakar mısın bana8 vardı yediler hemen