Palo DAYI 👑
80+ Gold
buda gg 3-4 sn kaldı bune olm havada kapılar harbı harbı
70 tane guzel swıtchler 450 500benim kang whiteları takarım mis gibi oolur vallaha diger arkadaslara da kolaylıklar dilerim bi 700tl daha swtiche bayılacaklar
Neden güldün anlayamadımFJGDSHAOKLŞJHGFRIKSAOPJGOILRŞAKS
herkes yok boyle switch gelsin yok boyle gelsin diyordu ya onlara güldümNeden güldün anlayamadım
Hocam siz TEMU'dan mı sipariş etmitşiniz anlayamadım ? Yoksa farklı bir yerden mi aldınız aynı klavyeyi ?Reaper switch
valla sadece kit olarak bile gelse bu klavye yine okeyim swtich falan olmasın gmk67 almaya kalksan 30 euroyu aşıyor custom yaparız en kötüherkes yok boyle switch gelsin yok boyle gelsin diyordu ya onlara güldüm
Türkiye satışı olmayan dolar bazlı ürünlerin 2. el fiyatı düşük olmaz.nasıl olsa satarım diyen elemanlar piyasada kendileri gibi 200 kişi daha görünce nasıl bir ifade olacak suratlarında merakla bekliyorum
Ben TEMU satıcısının Blue Switch görselini ekstra eklediği için Blue Göndereceğini düşünüyorum %97 Adam ekstra olarak Blue görseli eklemiş çünkü orijinal sitede sadece 3 switch varherkes yok boyle switch gelsin yok boyle gelsin diyordu ya onlara güldüm
nereye satışı yok birader 500 kişi alıyorsunuz işte türkiyeye satışı yok mu?Türkiye satışı olmayan dolar bazlı ürünlerin 2. el fiyatı düşük olmaz.
stok yokNasıl alınır mı?