Zechion
80+ Silver
Biliyorum hocam stok düşerse alırım diye. Alınır mı? Bir de vergi ile ne kadara geliyor?stok yok
Biliyorum hocam stok düşerse alırım diye. Alınır mı? Bir de vergi ile ne kadara geliyor?stok yok
stok kolpadan yok sizi yiyorlar yalandan stok koyup çekiyorlar millet stok az sanıp atlasın diye çinde stok derdi ne zaman görülmüşNasıl alınır mı?
Hocam ben stokla ilgili soru sormadım ki niye herkes stokla ilgili cevap veriyor alınıp alınmayacağını sordumstok kolpadan yok sizi yiyorlar yalandan stok koyup çekiyorlar millet stok az sanıp atlasın diye çinde stok derdi ne zaman görülmüş
950 ye gelıyor alınıeBiliyorum hocam stok düşerse alırım diye. Alınır mı? Bir de vergi ile ne kadara geliyor?
148 sayfa onu konuşmuşuz zaten bakabilirsin kral ayni şeyleri tekrar tekrar yazmaktan sıkılıyor insanlar bir iki sayfayı okusan görürsün zatenHocam ben stokla ilgili soru sormadım ki niye herkes stokla ilgili cevap veriyor alınıp alınmayacağını sordum
Blue gelmeyeceğine inanarak alacaksan alınır fakat satıcı çok yüksek ihtimalle blue switch göndereek ve çoğu kişinin morali bozulacakHocam ben stokla ilgili soru sormadım ki niye herkes stokla ilgili cevap veriyor alınıp alınmayacağını sordum
benim umrum olmaz sadece keycapleri kullanirim şakkk yapıştırırım ak 820 maxıma mis gibi olurBlue gelmeyeceğine inanarak alacaksan alınır fakat satıcı çok yüksek ihtimalle blue switch göndereek ve çoğu kişinin morali bozulacak
1-2 hafta sonra bu ürün kalmaz o zaman görüşürüz. Sadece markaya ve modele bakma bir sürü mekanik klavye havuzunda bu ürün kapış kapış gider.nereye satışı yok birader 500 kişi alıyorsunuz işte türkiyeye satışı yok mu?
he birader he1-2 hafta sonra bu ürün kalmaz o zaman görüşürüz. Sadece markaya ve modele bakma bir sürü mekanik klavye havuzunda bu ürün kapış kapış gider.
Klavyenin tek kasası 1500 ediyordu zatenBlue gelmeyeceğine inanarak alacaksan alınır fakat satıcı çok yüksek ihtimalle blue switch göndereek ve çoğu kişinin morali bozulacak
e zaten pazarlama stratejisi bu incehesapta aynı taktiği yapıyor gaming gecesindestok kolpadan yok sizi yiyorlar yalandan stok koyup çekiyorlar millet stok az sanıp atlasın diye çinde stok derdi ne zaman görülmüş
sorun onlarda değil sazan gibi atlayanlardae zaten pazarlama stratejisi bu incehesapta aynı taktiği yapıyor gaming gecesinde