Spectre_zz
80+ Bronze
ben blue yu satmaya bile kalkmam direkt çöpe
valla degisicem amaen kötü switch
100 dolar klavye olmazben blue yu satmaya bile kalkmam direkt çöpe
çok iyi bir karar olur dostvalla degisicem ama
6 ay önce aliexpresten aldım ben. Reaper switchHocam siz TEMU'dan mı sipariş etmitşiniz anlayamadım ? Yoksa farklı bir yerden mi aldınız aynı klavyeyi ?
ne alsam bilemedim switchleriçok iyi bir karar olur dost
100 dolar niye veriyon ki kral anlamadımvalla degisicem ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 dolar klavye olmaz
Hocam maalesef ki acelem var. Forumda çok vakit geçiremiyorum. Geçirebilecek olsam okuma taraftarı olurum zaten. Teşekkürler.148 sayfa onu konuşmuşuz zaten bakabilirsin kral ayni şeyleri tekrar tekrar yazmaktan sıkılıyor insanlar bir iki sayfayı okusan görürsün zaten
hesap açmadan ürüne bakarsanız altında yorumlar var yabancılardan vesaire çoğuna olması gereken switchle gitmiş ama trye özel bu fiyata indirip blue switchli modeli dağıtıyolarsa bilemembu da sanırım blue gelcek sıze kalmıs
bende e yooso var kang white takılı hissiyatı falan çok güzel tape mod ve foam mod da yaptım istersen veririm sanane alsam bilemedim switchleri
yınede alınır klavye kasası bıle bılemedın 90 100 dolarhesap açmadan ürüne bakarsanız altında yorumlar var yabancılardan vesaire çoğuna olması gereken switchle gitmiş ama trye özel bu fiyata indirip blue switchli modeli dağıtıyolarsa bilemem
keycaps parasına klavye alınır zatenyınede alınır klavye kasası bıle bılemedın 90 100 dolar