Spectre_zz
80+ Bronze
ben gelen fırsattan bahsediyorum
aynisini yazıcaktım da bu fiyata pek beklentiye gerek yok sabırlı olun az hayatta daha onemli seyler var klavye bu sadeceBLUE SWİTCH GELECEK DİYEN ARKADAŞLARA İSTİNADEN;
AULA F75 2.4G kablosuz/Bluetooth/kablolu oyun mekanik klavye RGB özelleÅtirilmiÅ 75% düzeni OEM profil conta yapısı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AYNI ÜRÜN ALİ EXPRESS'DE YİNE AULA YETKİLİ SATICISI TARAFINDAN BU GÖRSELLE BİRLİKTE PAYLAŞILMIŞ VE O ŞEKİLDE SATILIYOR. SEÇENEKLERE VE ALICILARIN YORUMLARINA BAKTIĞINIZDA İSE 1 TANE BİLE BLUE SWİTCH YOK.
Alıntıyı görüntüle
DİLEYEN İADE ETSİN YUTARLAR VALLA..
gelir belki 1-2 seneye dedin ?bu satıcının ne sattığını kimse gelmeden bilemez ben sordum magazaya bana usb girisli 2.4 ghz yazdı adamlar onların da haberi yok switch in ne demek oldugundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
değerli derken? kim çok değerli dedi?
Video yu görmedim dostum esneme yapıyor ama sağlam korkulacak bir şey yok içindeki foam yumuşak ondan esniyor sesi çok tatlı amahocam o vıdeodakı gıbı basma sansınız varmı
alanların işi tamamen satıcıya kaldı valla keşke seçme hakkı koysalarmış
seçmeyi bırak ne oldugu da yazmiyor adamlar switch ne demek bilmiyo kialanların işi tamamen satıcıya kaldı valla keşke seçme hakkı koysalarmış
blue switch yok çünkü seçme hakkın var orda ve kimsede almamış demekki büyük ıhtimal ama genede şansBLUE SWİTCH GELECEK DİYEN ARKADAŞLARA İSTİNADEN;
AULA F75 2.4G kablosuz/Bluetooth/kablolu oyun mekanik klavye RGB özelleÅtirilmiÅ 75% düzeni OEM profil conta yapısı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AYNI ÜRÜN ALİ EXPRESS'DE YİNE AULA YETKİLİ SATICISI TARAFINDAN BU GÖRSELLE BİRLİKTE PAYLAŞILMIŞ VE O ŞEKİLDE SATILIYOR. SEÇENEKLERE VE ALICILARIN YORUMLARINA BAKTIĞINIZDA İSE 1 TANE BİLE BLUE SWİTCH YOK.
Alıntıyı görüntüle
DİLEYEN İADE ETSİN YUTARLAR VALLA..
satılmayanları indirime koyuyorlar zatenblue switch yok çünkü seçme hakkın var orda ve kimsede almamış demekki büyük ıhtimal ama genede şans
valla bilmiyom artık ,ben almıyorum beyler elinize ulştığında acıp bakrsınız bizede haber edersiniz artıkın ona göre alırız ak992 imle kafam rahat ayıptır söylemesisatılmayanları indirime koyuyorlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse arkadaşlar sabır sabır sabır