Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Burak Taşdemir
BLUE SWİTCH GELECEK DİYEN ARKADAŞLARA İSTİNADEN;

AYNI ÜRÜN ALİ EXPRESS'DE YİNE AULA YETKİLİ SATICISI TARAFINDAN BU GÖRSELLE BİRLİKTE PAYLAŞILMIŞ VE O ŞEKİLDE SATILIYOR. SEÇENEKLERE VE ALICILARIN YORUMLARINA BAKTIĞINIZDA İSE 1 TANE BİLE BLUE SWİTCH YOK.

Ekran görüntüsü 2024-10-31 220005.png

DİLEYEN İADE ETSİN YUTARLAR VALLA..

Spectre_zz

80+ Bronze

AYNI ÜRÜN ALİ EXPRESS'DE YİNE AULA YETKİLİ SATICISI TARAFINDAN BU GÖRSELLE BİRLİKTE PAYLAŞILMIŞ VE O ŞEKİLDE SATILIYOR. SEÇENEKLERE VE ALICILARIN YORUMLARINA BAKTIĞINIZDA İSE 1 TANE BİLE BLUE SWİTCH YOK.

Alıntıyı görüntüle
aynisini yazıcaktım da bu fiyata pek beklentiye gerek yok sabırlı olun az hayatta daha onemli seyler var klavye bu sadece

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
erhan nalbantoğlu
bu satıcının ne sattığını kimse gelmeden bilemez ben sordum magazaya bana usb girisli 2.4 ghz yazdı adamlar onların da haberi yok switch in ne demek oldugundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

değerli derken? kim çok değerli dedi?
gelir belki 1-2 seneye dedin ?

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
hocam o vıdeodakı gıbı basma sansınız varmı
Video yu görmedim dostum esneme yapıyor ama sağlam korkulacak bir şey yok içindeki foam yumuşak ondan esniyor sesi çok tatlı ama

Palo DAYI 👑

80+ Gold

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
siyah olan acaba graywood v3 mü geliyor? Elimde aynı switchden var :D Farklı bir şey gelirse almak istiyorum :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
blue switch yok çünkü seçme hakkın var orda ve kimsede almamış demekki büyük ıhtimal ama genede şans

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
Bu paraya her switch olur en kötü değiştirirsin fiyatı çok ucuz vergi dahil 700 küsüre dahi alanlar oldu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
satılmayanları indirime koyuyorlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse arkadaşlar sabır sabır sabır
valla bilmiyom artık ,ben almıyorum beyler elinize ulştığında acıp bakrsınız bizede haber edersiniz artıkın ona göre alırız :) ak992 imle kafam rahat ayıptır söylemesi

Top Bottom