Hala hezimetten bahsediyorlar ya alin geçin beyler yorumlara bakın elemanının biri 35 euroya almis ve mutlu siz bunu vergisiz 15 euroyu aliyonuz hala neyin davasindasiniz anlamıyorum ciddeno siparişlerin hepsini biz vermedik global ya hani
Atma o kadar 20 kişi değildir en az 100 varızdır.şurda 20 kişi klavye aldı diye millet temuyu türklere çalışıyor sandı
Hocam bizim millete bu klavyeyi 10 euroya da versek yaranamazsın bir şey çıkarır yine laf eder.Hala hezimetten bahsediyorlar ya alin geçin beyler yorumlara bakın elemanının biri 35 euroya almis ve mutlu siz bunu vergisiz 15 euroyu aliyonuz hala neyin davasindasiniz anlamıyorum cidden
yazan kişi sayısından yorum yaptım mesajların yarısı senle bu abdeleyevmi ne yazdı zaten 100 vardır doğruAtma o kadar 20 kişi değildir en az 100 varızdır.
Kibarlık taşıyor mübarek
Bir laf varda suan buraya yazamıyorum konuyu izliyorlarAtma o kadar 20 kişi değildir en az 100 varızdır.
Hocam bizim millete bu klavyeyi 10 euroya da versek yaranamazsın bir şey çıkarır yine laf eder.
Sende hala stokta var mı gözüküyo nasıl bu kadar rahatsın? Bide ne yaparsan yap cebinden aynı para çıkıcak ki sepeti her türlü 600 küsüre çıkarmak gerekiyo
Bu ürüne laf atan kafayı yemiştir net söylüyorum. Bazılarımız 750 liraya kadar düşürdü . 500 Liraya kablolu blue switch klavye sattım. Bence laf edenlerin geneli ürünü satacak cok kişinin olmasını istemiyordur. Çünkü ürün sağlam gelirse gerçekten f/p olacaktır.Atma o kadar 20 kişi değildir en az 100 varızdır.
Hocam bizim millete bu klavyeyi 10 euroya da versek yaranamazsın bir şey çıkarır yine laf eder.
750 TL'ye bu kadar içi dolu, 3 mod kablosuz 5 pin hot-swap barebone klavye alamazsınız blue switchse almam abi diyenler var cidden şaka gibisiniz ya.Bu ürüne laf atan kafayı yemiştir net söylüyorum. Bazılarımız 750 liraya kadar düşürdü . 500 Liraya kablolu blue switch klavye sattım. Bence laf edenlerin geneli ürünü satacak cok kişinin olmasını istemiyordur. Çünkü ürün sağlam gelirse gerçekten f/p olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum.750 TL'ye bu kadar içi dolu, 3 mod kablosuz 5 pin hot-swap barebone klavye alamazsınız blue switchse almam abi diyenler var cidden şaka gibisiniz ya.